Prima pagină » Local » Jucătorii de la Poli Iași au plecat pentru primul meci din noul sezon al Superligii la Sfântu Gheorghe

Jucătorii de la Poli Iași au plecat pentru primul meci din noul sezon al Superligii la Sfântu Gheorghe

12 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

Poli Iași joacă primul meci din noul sezon al Superligii în deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe. Tony este încrezător că echipa din Copou va fi capabilă să facă o figură frumoasă în acest sezon

În meciul din sezonul trecut, de la Sfântu Gheorghe, ieșenii au pierdut drastic, scorul fiind 6-0. De data aceasta, fotbaliștii lui Tony au o revanșă de luat, iar un început bun le-ar putea da încredere pentru etapele următoarea. Partida se joacă sâmbătă, 13 iulie 2024, de la ora 17:00, pe Stadionul Sepsi.

Poli Iași începe noul sezon al Superligii

După ce au pierdut meciul de prezentare a lotului cu 3-0, împotriva celor de la Zimbru Chișinău, ieșenii joacă în deplasare în prima etapă a Superligii. S-au salvat de la retrogradare sezonul trecut, iar fanii Politehnicii au alte pretenții, în acest an, de la clubul pe care îl susțin.

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor care au contribuit anul trecut la club. Unii au plecat, deoarece nu am reușit să îi păstrăm, deoarece nu am avut bugetul pentru asta. Acum, este un nou început, am rămas cu un schelet puternic de anul trecut. Cu bugetul pe care îl avem am încercat să aducem niște jucători de perspectivă, de valoare și cu experiență. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am acum. A venit, acum câteva zile, vârful Kamberi, care este puternic, a jucat în Scoția. Mai așteptăm un răspuns de la un jucător din Camerun, care joacă la națională. Cu bugetul pe care îl avem am vrut să facem o echipă competitivă și să nu dăm publicului emoțiile pe care le-au avut anul trecut”, a spus Tony da Silva.

Tony este mulțumit cu noul lot de jucători și crede că este complet pentru noul sezon al ligii.

„Nu pot să știu pe ce loc o să terminăm, promisiunea noastră este că o să luptăm la orice meci. Eu sunt foarte mulțumit cu transferurile actuale și vreau să ne băgăm la treabă, cu posibilitate, cu încredere. Băieții care au fost și sezonul trecut au arătat că au o inimă mare și au luptat la greu. Vreau ca jucătorii să intre în teren cu curaj și cu zâmbetul pe buze. Când o să câștigăm, să îi felicităm pe băieți, iar când o să pierdem, pierde Tony”, a mai adăugat tehnicianul portughez.

Jucătorii sunt pregătiți pentru meciurile oficiale

În cantonamentul din Bulgaria, fotbaliștii au lucrat mai mult la pregătirea fizică, însă au bifat și câteva partide amicale cu formații din Bulgaria și Serbia. Față de începutul din sezonul trecut, jucătorii cred că vor face față mai ușor primelor meciuri.

„Începem un nou campionat în care sperăm să fie de bun augur și să începem bine. Să avem un rezultat bun la Sepsi și după ne așteaptă două meciuri acasă. A fost o perioadă de pregătire lungă, care cred că a fost benefică pentru echipă. Anul trecut, a fost o situație diferită, deoarece echipa a venit după o promovare din Liga a doua. Poate pentru unii jucători impactul a fost diferit. Am acumulat experiență și cred că o să avem un început mai bun, dar degeaba vorbesc acum, totul se va vedea pe teren”, a transmis Mihai Bordeianu, mijlocaș la Poli Iași.

Poli Iași a plecat pentru primul meci din noul sezon al Superligii la Sfântu Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *