Prima pagină » Local » Jucăriile sexuale sunt la mare căutare printre ieșeni. Bărbații vizitează mai des magazinele sexshop decât femeile – FOTO

Jucăriile sexuale sunt la mare căutare printre ieșeni. Bărbații vizitează mai des magazinele sexshop decât femeile – FOTO

18 mart. 2023, 02:00, 9 ,
Petronel-Vlăduț Ștefan, în Local

În ultimii ani, jucăriile sexuale sunt la mare căutare în Iași. Tendința curentă este una foarte deschisă în ceea ce privește sexul în general. În orașul nostru s-au deschis mai multe magazine de tipul sexshop, din care se pot achiziționa jucării sexuale, lenjerie intimă, lubrifianți și multe altele. Persoanele care pășesc pragul acestor magazine au, de obicei, vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, însă mai există și excepții

Surprinzător, în orașul Iași, majoritatea persoanelor care vizitează magazinele sexshop și achiziționează produse sunt bărbații. Multe dintre persoane calcă pentru prima dată într-un astfel de magazin din pură curiozitate sau pentru a face anumite cadouri pentru prieteni. Însă se pare că există și clienți fideli care țin legătura cu angajații pentru o experiență cât mai plăcută. Este clar că aceste lucruri întră în normalitate și oamenii conștientizează că este o nevoie fiziologică.

Jucăriile sexuale sunt la mare căutare printre ieșeni

o poze cu produse de la sex shop

Produsele sunt exclusive persoanelor peste 18 ani

Până în prezent, în Iași sunt deschise trei magazine sexshop de unde ieșenii își pot satisface plăcerile sexuale. La intrare, clienții sunt întâmpinați cu o atmosferă caldă, iar personalul este foarte pregătit să răspundă la orice tip de întrebări.

„Pentru mine este o afacere ca oricare alta. Mi se pare absolut normal. Toată lumea știe că lucrez aici, de la prieteni până la familie. Mulți vin pentru prima dată, din curiozitate, să vadă ce avem de oferit. Eu sunt aici să le dau cât mai multe explicații”, ne-a specificat Georgian, un angajat al unui magazin sexshop din Iași.

Ofertele acestor tipuri de magazine sunt foarte diverse. Există materiale pentru fiecare nevoie personală. Cele mai căutate jucării de către adulți sunt păpușile gonflabile și vibratoarele, iar prețurile pot ajunge la sume importante. Pentru o păpușă gonflabilă de calitate, prețurile pot depăși suma de 1.000 de lei. Prețurile vibratoarelor pornesc de la 70 de lei și pot ajunge până la 500 de lei. Pe lângă jucării, clienții pot cumpăra lenjerie erotică, stimulente sau prezervative.

Bărbații din Iași sunt cei mai fideli clienți ai magazinelor sexshop: „Pensionarii sunt niște clienți fideli”

 o poză cu un sex shop din Iași

În magazinele sexshop vin și persoane de peste 60 de ani

Din investigațiile făcute, cele mai multe persoane care vizitează astfel de magazine sunt bărbații. În general vin persoane cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, însă există și persoane de peste 60 de ani care au devenit clienți fideli. Cumpărătorii care nu vor să se deplaseze până la magazin au opțiunea de a da comandă online pentru produsele dorite.

„Am avut clienți și de 18 ani, dar și de peste 60 de ani. Unii dintre ei sunt mulțumiți de serviciile noastre și devin clienții noștri fideli. Până acum, majoritatea oamenilor care ne-au pășit pragul au fost bărbați. Presupun că femeile sunt puțin mai rușinate. Eu încurajez pe oricine să vină la noi, măcar o dată în viață. Experiențele ne fac mai puternici. Este o nevoie umană și nu ar trebui să ne ascundem de astfel de lucruri”, mai adaugă Georgian.

Jucăriile sexuale sunt la mare căutare în Iași și nu mai reprezintă un subiect tabu pentru tineri. Lucrurile evoluează pe zi ce trece, iar administratorii mărturisesc că pe viitor se vor înmulți magazinele de acest gen.

Comentarii
  • Bila vaginala

    Vin pensionarii sa si dea pensia pe jucarii..medicament!

  • Își iau ulei să se dea la kur

  • or înnebunit lupii in loc sa se insoare

  • Zero cu breton

    As dori sa știu dacă aveți dopuri anale și dildàu de sticla. Dopu e anti scurgeri ? Are garnitura tip simeringuri?

  • Mihaela de la sex-shop

    Este un dobitoc cu o mașină neagra Porsche wjx are la număr. A intrat la noi in magazin și a furat un vibrator negru. Am fugit până afara după el sa recuperez produsul. Nu am reușit să îl ajung. In schimb am văzut mașină și numărul. Cum se poate că un om cu așa mașină sa fure un obiect de 200 lei? La ce i trebuie? Adu banii sau produsul inapoi mai excrocule.. stai in banii ăștia?

  • Porsche negru wjx? Pai asta e Vascu bogdan! 😂😂 Doamne ce dobitoc

  • Gonzo de la paza

    Confirm, a fost prins la furat și la Auchan! Chiar eu am filmarea când a fost întors din drum și pus din nou la plata

  • Mikel Giordan

    Interesant articol, publicitate fina!

  • ce le mai place la oamnei, sasi bage traseen cur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 august 2024
02 august 2024