Prima pagină » Cancan » Joseph Hadad încă suferă după fosta soție. Femeia s-a stins din viață în urmă cu treisprezece ani

Joseph Hadad încă suferă după fosta soție. Femeia s-a stins din viață în urmă cu treisprezece ani

14 ian. 2022, 10:33,
în Cancan

În ediția de miercuri a noului sezon din MasterChef, Joseph Hadad a vorbit despre fosta soție. Emisiunea a fost una cu multe emoții pentru cei trei jurați, dar și pentru concurenți. Cel mai afectat a fost însă chef Joseph Hadad care a fost răscolit de o serie de amintiri.

Jurații acestui sezon din MasterChef sunt chef Foa, chef Radu Dumitrescu și chef Joseph Hadad.

Joseph Hadad nu și-a putut stăpâni lacrimile când a venit vorba de fosta soție

Pentru Joseph Hadad prezentul pare să fie umbrit de dramele trecutului. Constantin Neagu l-a făcut pe celebrul chef să retrăiască o suferință enormă din trecut. Concurentul a venit îmbrăcat în negru și, după cum este formatul emisiunii, și-a făcut o scurtă prezentare.

Jurații au rămas fară grai atunci când au aflat că bărbatul și-a pierdut copilul și că doar prin gătit își mai poate alina durerea. Cel mai afectat dintre toți a fost chef Joseph Hadad care a trăit o situație similară.

În urmă cu treisprezece ani chef Joseph Hadad și-a pierdut soția, iar acum își stăpânește cu greu emoțiile când vine vorba despre aceasta.

„Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum treisprezece ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău’, a spus Joseph Hadad de la MasterChef.

Juratul de la Pro TV, în vârstă de 62 de ani, și-a pierdut femeia aleasă din cauza cancerului la sân.

“Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, a povestit îndrăgitul chef într-un interviu.

Viața lui chef Joseph Hadad s-a schimbat în totalitate

Acest eveniment i-a schimbat în totalitate viață. Gila avea 42 de ani când a murit, iar în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă și un soț îndurerat:

“Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…”, i-a dezvăluit chef-ul prezentatoarei Iuliana Marciuc la “Destine ca-n filme”.

Orice amintire tristă îl face acum pe Joseph Hadad să își amintească de fosta soție. Pe celebrul bucătar îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, pe Pro TV, în noul sezon MasterChef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *