Prima pagină » Radio » Actualitate » Josefinka, stewardesa de la Love Island care a cucerit publicul. Care este numele real al blondinei

Josefinka, stewardesa de la Love Island care a cucerit publicul. Care este numele real al blondinei

05 oct. 2023, 13:04,
în Radio

Josefinka, stewardesa de la Love Island, a cucerit deja publicul emisiunii de la Pro TV și a dovedit că are lipici la băieți. Noul show de dating a reunit la start 5 fete și 5 băieți care se luptă să pună mâna pe marele premiu. În ceea ce o privește pe Josefinka, aceasta speră să-și întâlnească marea dragoste la emisiunea din Tenerife.

Show-ul „Love Island” România a debutat la începutul lunii octombrie, iar publicul deja a putut urmări primele ediții ale emisiunii. Cei 10 concurenți au ajuns în Tenerife, acolo unde locuiesc într-o vilă de lux și unde au șansa să își întâlnească marea dragoste, dar și să câștige marele premiu de 50.000 de euro, potrivit Cancan.ro. Aceștia trăiesc o experiență de neuitat și trebuie să facă față multor provocări și situații neașteptate. Printre concurentele acestui sezon se numără și Josefinka, o blondină care are mare lipici la băieți și la public.

Josefinka, stewardesa de la Love Island care a cucerit publicul

10 concurenți, 5 fete și 5 băieți, au plecat în Tenerife și sunt gata pentru aventura vieții lor. Scopul final al acestora este de a-și găsi jumătatea, dar și a pune mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Printre aceștia se numără și Josephinka, o tânără din Oradea, care deja i-a dat pe spate pe mulți și a cucerit publicul Pro TV.

Josephinka Smolena este o tânără în vârstă de 21 de ani din Oradea și a plecat în Tenerife în căutarea bărbatului potrivit pentru ea, care trebuie să aibă simțul umorului, dar să fie și serios atunci când este cazul.

„Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, declara Josephinka, înaite de începerea emisiunii.

În viața de zi cu zi, Josephinka Smolena lucrează ca stewardesă și își dorește să ajungă pe cele mai înalte culmi. Tânăra are origini slovace și a crescut în satul Varasău din comuna Brusturi. La vârsta de 15 ani s-a mutat în Oradea, unde locuiește și în prezent.

Despre ea, Josephinka Smolena spune că este o fire foarte curajoasă, care nu se dă în spate nici în fața celei mai mari provocări. De asemenea, tânără este o persoană pozitivă și îi place să își exprime sentimentele și emoțiile prin muzică şi dans.

Speră să-și găsească alesul

Josephinka Smolena a plecat cu inima deschisă la Love Island România și speră că printre băieții pe care o să îi cunoască acolo se numără și alesul ei. Tânăra își dorește să își găsească un partener de viață. Însă, lucrurile nu sunt ușoare cu Josephinka, căci aceasta nu vrea să vadă nicio altă femeie în preajma alesului său.

Întrebată cum va reacționa în cazul în care o altă fată va încerca să îi fure alesul, Josephinka a dat un răspuns direct. Scandalul nu o caracterizează, însă îl va împacheta pe bărbat și îl va trimite la ușa rivalei, în cazul în care acestuia îi fug ochii și în alte părți.

„De obicei mă implic, adică o să-i spun lui că dacă face chestia asta, e dus! Nu o să fac mare scandal, o să-l las să meargă la ea, o să-l împachetez într-o fundiță și o să-l dau afară. Cu șuturi! Am luat această emisiune ca pe o provocare, cu siguranță e o provocare, dar sper să-mi găsesc un partener de viață cu care să mă înțeleg”, a mai precizat Josephinka Smolena.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *