Prima pagină » Radio » Actualitate » Jorge, la zece ani de căsnicie cu Ramona Prodea. Ce spune despre relația cu soția sa

Jorge, la zece ani de căsnicie cu Ramona Prodea. Ce spune despre relația cu soția sa

15 aug. 2022, 14:47,
în Radio

Artistul Jorge urmează să bifeze 10 ani de căsnicie cu Ramona Prodea, el fiind anterior căsătorit cu Alina Laufer, cu care are o fiică. În prezent, fostul prezentator de la Masked Singer este împlinit atât în plan personal, cât și profesional. Oricum, Jorge recunoaște că Ramona a apărut în viața sa într-un moment în care trecea prin momente dificile.

Recent, Jorge a vorbit fără ocolișuri despre relația lui cu Ramona Prodea. El a povestit cum a început și cum decurge, după zece ani de mariaj! Jorge este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească și are, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă.

El și Raluca Prodea, cea cu care a împărțit bune și rele de mai bine de un deceniu, au trecut prin multe împreună și au reușit să treacă peste toate obstacolele. Astfel, ei au dovedit că sentimentele care îi leagă sunt sincere și foarte puternice. Artistul a vorbit, în cel mai recent interviu acordat, despre mariajul său cu blondina.

Jorge, la zece ani de căsnicie cu Ramona Prodea

Jorge a vorbit despre cum a început povestea de dragoste dintre el cu Ramona Prodea și despre greutățile pe care au trebuit să le îndure. Artistul recunoaște că nu toate momentele din mariajul său cu actuala sa soție au fost ușoare și că au avut parte de multe momente dificile. Și totuși, doar împreună au putut șterge totul cu burele și au trecut cu brio peste toate încercările.

„Relația cu soția mea a început timid, pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în «Romeo și Julieta», iar ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Julietei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea. Apoi, eu aveam un business cu flori, iar Ramona voia să facă daruri unor parteneri, și așa au început discuțiile, iar apoi am deschis o afacere împreună. Ulterior, eu am divorțat, iar relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție, cea în care suntem astăzi. Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început, însă așa a fost să fie, așa trebuiau să se întâmple lucrurile”, a declarat Jorge.

Au depășit toate dificultățile și au o relație perfectă

Acum, la zece ani de când împart și bune și rele, artistul sune că relația lui cu Ramona este mai puternică ca niciodată. Mai mult, se pare că toate momentele dificile prin care au trecut le-a întărit căsnicia, iar acum se iubesc mai mult ca la început. Acum, Jorge o dă pe poezie de dragul căsătoriei, astfel că i-a făcut o declarație inedită, în versuri, soției sale:

„Când exgeram și mă lua megalomania / Mă potolea soția!”

Dincolo de toate acestea, se pare că în viața lui Jorge totul se învârte în jurul cifrei și a multiplilor de zece. Mariajul cu Ramona împlinește 10 ani, fiica sa Ilinca a făcut 20 de ani, Jorge își trece în cont 40 de ani, iar soția sa va face în toamnă 50 de ani.

„Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul și vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”, a mai explicat Jorge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`