Prima pagină » Actualitate » Jorge face acest gest neobișnuit față de soția lui în fiecare an! „Nimic nu e întâmplător!“

Jorge face acest gest neobișnuit față de soția lui în fiecare an! „Nimic nu e întâmplător!“

05 apr. 2024, 10:23,
în Actualitate

Jorge se poate considera un bărbat împlinit. Artistul are tot ce și-ar putea dori un om: o carieră de succes ca prezentator TV și cântăreț, dar și numeroase proiecte de televiziune, este gazda propriului podcast și, nu în ultimul rând, are o familie frumoasă pe care o iubește până la cer și înapoi. Cu Ramona este căsătorit de 11 ani și se iubesc ca în prima zi. Chiar și așa, Jorge face acest gest neobișnuit față de soția lui în fiecare an. Acesta o cere pe Ramona de nevastă… în fiecare an.

Jorge face acest gest neobișnuit față de soția lui în fiecare an

Jorge și Ramona sunt împreună de nu mai puțin de 11 ani, lucru din ce în ce mai rara întâlnit la cuplurile din show-bizz-ul românesc. Căsnicia lor nu a fost una lipsită de tensiuni, dar, cum atât Jorge, cât și Ramona mai au câte o căsnicie la activ, au știut să gestioneze momentele mai puțin plăcute. Împreună, Jorge și Ramona, sunt părinții lui David. Mai are o fată din căsnicia cu Alina Laufer, Karina, iar Ramona are o fiică numită Ilinca, în vârstă de 20 ani, dintr-o relație anterioară.

Între cei doi există o diferență de vârstă majoră, la care mulți nu s-ar fi așteptat. Artistul a spus că între el și soția lui există o diferență de 10 ani, ea fiind mai mare.

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru“, a menționat Jorge.

Jorge, în vârstă de 42 de ani, este un soț atipic și știe să își surprindă soția în cele mai inedite moduri. Unul dintre obiceiurile pe care le-a implementat de ceva ani este acela de a o cere pe Ramona de nevastă… în fiecare an.

„Ultima surpriză a fost să o cer iar… cu alt inel… Fac asta în fiecare an. Am fost în Barcelona și am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta. Deși fac asta în fiecare an… E o femeie inteligentă mental și emoțional, puternică, relaxată și suntem pe aceeași energie. Gândește matur, îi plac provocările, e sexy, o mamă genială. Chiar sunt norocos!“, a povestit Jorge.

Cum își rezolvă problemele Jorge și Ramona

Despre momentele tensionate din relația lor, Jorge mărturisește că au maturitatea necesară să le depășească întotdeauna.

„Eu sunt cel care destinde atmosfera sau chiar inițiez discuția de împăcare, culmea!, chiar dacă ea e cea care a greșit. Eu nu pot să mă culc supărat. Vreau să lămurim și să ne revenim la energia bună. Studiile arată că partenerii veniți din căsătorii anterioare au șanse mai mari de a rezista mai mult timp, și chiar pentru totdeauna. Cred că îndepărtarea egoului, sinceritatea, atracția nebună și energia pozitivă ne-au ajutat să fim împreună atât timp. Cu siguranță, și venirea lui David a contribuit. Nimic nu e întâmplător și chiar ne gândeam zilele trecute cât de norocoși suntem să fim împreună“, a mai spus Jorge, care face acest gest neobișnuit față de soția lui în fiecare an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *