Prima pagină » Cancan » Jorge, dat afară de la Survivor pe motive medicale. Daniel Pavel a făcut anunțul cu privire la descalificare

Jorge, dat afară de la Survivor pe motive medicale. Daniel Pavel a făcut anunțul cu privire la descalificare

07 mart. 2024, 15:52,
în Cancan

Jorge a fost dat afară de la Survivor All Stars pe motive medicale, artistul pățind la fel ca în ediția trecută când s-a accidentat la genunchi. Plecarea vedetei Pro TV din Republica Dominicană a fost anunțată de Daniel Pavel în consiliul tribal. Jorge a fost nemulțumit de decizie însă a acceptat în cele din urmă verdictul medicilor.

Emisiunea de la Pro TV este presărată cu multe momente palpitante, de la eliminări neașteptate până la o serie de descalificări. De această dată, Jorge este personajul principal. Cântărețul a părăsit Republica Dominicană. Producătorii de la Pro TV au decis să îl trimită acasă, iar Daniel Pavel a făcut anunțul în consiliul tribal.

Jorge, dat afară de la Survivor pe motive medicale

Istoria s-a repetat pentru Jorge, asta după ce, în sezonul trecut, a fost descalificat în urma unei accidentări grave la genunchi. Atunci, el  s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip. Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, cântărețul se confruntă cu probleme grave de sănătate. Astfel că în ediția difuzată joi seara, 7 martie, la Pro TV, concurentul va părăsește show-ul Survivor All Stars.

În episodul cu numărul 24, difuzat joi seara, 7 martie, la Pro TV, Jorge este descalificat de la Survivor All Stars. Chiar la începutul consiliului de nominalizare, domnu’ Dan a anunțat eliminarea cântărețului. La fel ca în sezonul trecut, acesta părăsește show-ul din motive medicale.

„Jorge, toate drumurile și traseele tale în Survivor România au însemnat, înseamnă și vor însemna enorm. Însă a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale. Și, Jorge, având în vedere toate aceste analize, acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine. Pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.

Atunci când a auzit anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Jorge și-a dat ochii peste cap de câteva ori și a acceptat decizia. Cântărețul spera ca de această dată să părăsească altfel competiția. Însă, descalificarea a venit la fel ca data trecută, în urma unei accidentări.

„Sunt foarte frustrat”

Jorge a început să acuze grave probleme de sănătate în ediția difuzată în data de 6 februarie 2024, motiv pentru care și-a implorat colegii să cheme asistența medicală. Prin aceeași situație a trecut și anul trecut. Atunci, el chiar a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Republica Dominicană, iar medicii au decis să îl trimită acasă pentru a se putea recupera complet. La vremea respectivă, eliminarea i-a adus frustrare și lacrimi.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton.

În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a spus Jorge, sezonul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`