Prima pagină » Magazin » Jojo: Sotul meu este si va fi intotdeauna primul om pe care ma pot baza
Jojo: Sotul meu este si va fi intotdeauna primul om pe care ma pot baza

Jojo: Sotul meu este si va fi intotdeauna primul om pe care ma pot baza

08 nov. 2011, 12:23,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:251127;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Jojo, actrita care imediat dupa ce a devenit mama a revenit pe platourile de filmare intr-o forma de zile mari si acum participa la „Dansez pentru tine„, spune ca nu ar face fata vietii tumultoase fara sprijinul sotului ei Ionut Grama.
Jojo se poate considera o femeie norocoasa, pentru ca oricand are nevoie de sprijin, sotul ei este prima persoana pe care se poate baza.
„De cate ori a fost nevoie de ajutorul lui, l-am primit. Ionut este si va fi intotdeauna primul om pe care ma pot baza in orice situatie. Sotul meu este un sprijin incredibil. Si mamele noastre ne-au fost un real ajutor”, a declarat Jojo potrivit Liberatea.
Imediat dupa nastere Jojo a uimit prin repeziciunea cu care a revenit la silueta de dinainte de sarcina. Secretul? Un regim sanatos de viata, spune ea.
„Am avut un regim de viata sanatos si inainte, dar si in timpul sarcinii. N-am tinut nicio dieta. Mananc preparate care imi fac bine, salate, fructe, multe legume, supe sanatoase. Miscarea m-a ajutat sa ma mentin in forma. Sunt o persoana foarte activa si, desi pe perioada sarcinii n-am facut exercitii grele, intensive, n-am renuntat complet la miscare: am facut yoga prenatal si am iesit la plimbari lungi prin parc. Voi reveni treptat la activitatea mea sportiva, iar dupa antrenamentele de la „Dansez pentru tine” ma voi reapuca de inot si jogging”, a declarat Jojo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *