Prima pagină » Radio » Actualitate » Jojo și Paul Ipate, nuntă cu repetiție. Frumoasa mireasă a avut cinci rochii pentru cele două evenimente

Jojo și Paul Ipate, nuntă cu repetiție. Frumoasa mireasă a avut cinci rochii pentru cele două evenimente

31 aug. 2023, 10:49,
în Radio

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au făcut nuntă cu repetiție, deoarece la două săptămâni de la evenimentul din Italia au făcut-o lată din nou. De data aceasta, cununia religioasă și petrecerea au avut loc la un… hambar din apropierea Bucureștiului. La cea de-a doua nuntă a lui Jojo și Paul Ipate au participat prietenii, colegii și rudele apropiate.

Jojo și Paul Ipate au oferit surpriza verii și s-au căsătorit în Puglia, Italia, acolo unde plecaseră în vacanță cu cei doi copii. Dar asta nu e tot. După nunta din străinătate, din 5 august, a urmat una și în România. Astfel, pentru cele două ceremonii, Jojo a purtat 5 rochii superbe, create de un designer român.

Jojo și Paul Ipate, nuntă cu repetiție

După cununia cilvilă surpriză din Italia, Cătălina Grama (alias Jojo) și Paul Ipate, au făcut o nuntă ca-n povești și în țară, cu rudele, colegii și prietenii foarte apropiați. Dacă la primul eveniment, din 5 august, Jojo a îmbrăcat trei rochii de mireasă, în România actrița a purtat doar două.

Nunta în aer liber a avut loc luni, 21 august, într-un loc de vis din afara Bucureștiului, mai precis într-un hambar, și a fost făcută în mare secret. Doar Monica Anghel s-a dat de gol, pe contul ei de socializare, și a anunțat că este pregătită pentru marele eveniment, urându-le porumbeilor „Casă de piatră”.

Pe 5 august, actorii Cătălina Grama, alias Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) au devenit o familie și în acte, după o relație de 9 ani. Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia, Italia, apelând la serviciile unui wedding planner local, care a organizat totul superb. Două săptămâni mai târziu, cei doi au făcut cununia religioasă în România și o nouă nuntă de pomină, de la care vedeți imagini în galeria foto. Iar pentru cele două nunți, Jojo a purtat nu mai puțin de 5 rochii.

Jojo, mireasa cu 5 rochii

Rochiile purtate de Jojo sunt custom (realizate la comandă, pe măsurile clientei), fiind realizate în atelierul propriu al brandului și create de designerul Cristina State, iar execuția lor a presupus peste 250 ore de muncă în atelier.

Printre alegerile lui Jojo s-au numărat atât modele tip sirenă, cât și A-line, însă numitorul comun al acestora l-au reprezentat materialele fine, precum mătasea Duchesse sau dantela Chantilly, și designul ultra-feminin. La aparițiile spectaculoase ale artistei au contribuit și aplicațiile prețioase, cusute manual, precum și accesoriile originale, respectiv mănușile sau voalul lung cu trenă.

„Alegerea rochiilor mele de mireasă a fost o poveste în sine și îi mulțumesc Cristinei pentru entuziasmul cu care s-a implicat în crearea acestora, dar și răbdarea de a urmări execuția migăloasă a acestora. Am fost fascinată să descopăr zeci de modele actuale în showroom și mi-a fost greu să mă decid inițial. Dar, împreună cu stilista mea, Eli Adam, și cu Cristina, am ajuns la rochiile care m-au făcut să mă simt că o regina și să strălucesc”, spune Jojo.

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 9 ani

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, celebrați pe 13 iulie, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017. În urmă cu trei ani, cei doi s-au mutat în casă nouă, într-o vilă cochetă din Otopeni, pe care au amenajat-o superb.

Cătălina Grama, soția lui Paul Ipate, este cea care s-a ocupat cu atenție de toate detaliile din locuință, dar a ținut cont, desigur, și de dorințele partenerului ei și de cele ale copiilor. În dormitorul matrimonial, chiar deasupra patului, cei doi actori și-au pus o tablă plină de mesaje motivaționale.

Când și-au amenajat locuința, Jojo și Paul Ipate au ținut cont de toate dorințele celor doi copii. Le-au făcut camere separate, iar în baie fiecare are oglinda și chiuveta personală, tocmai pentru că părinții lor și-au dorit să le ofere spațiul personal amândurora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024