Prima pagină » Radio » Actualitate » Jojo și Paul Ipate au o casă la care visează multă lume. Ce au pe peretele din dormitor, deasupra patului

Jojo și Paul Ipate au o casă la care visează multă lume. Ce au pe peretele din dormitor, deasupra patului

26 apr. 2023, 11:28,
BZI.ro, în Radio

Jojo și iubitul ei Paul Ipate au o casă la care multă lume doar visează, vila fiind construită într-o zonă de lux a Capitalei. Cei doi actori formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori, fiind împreună de 8 ani. Atunci când și-au amenajat locuința, Jojo și Paul Ipate au ținut cont și de dorințele celor doi copii.

Cătălina Grama sau Jojo, cum mai este cunoscută, și Paul Ipate formează de ani buni unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. De mai bine de doi ani, aceștia se bucură de liniștea propriului cămin, în care trăiesc alături de cei doi copii, Zora și Achim, dar și împreună cu două pisici adorabile.

Jojo și Paul Ipate au o casă la care multă lume visează

Cei doi au locuit într-o casă superbă timp de câțiva ani, dar au realizat că au nevoie de o locuință care să fie aproape de școala fiului lor, Achim. Cătălina Grama, iubita lui Paul Ipate, este cea care s-a ocupat cu atenție de toate detaliile din locuință, dar a ținut cont, desigur, și de dorințele partenerului ei și de cele ale copiilor. În dormitorul matrimonial, chiar deasupra patului, cei doi actori și-au pus o tablă plină de mesaje motivaționale.

„Noi am mai stat aici în Otopeni, am stat în chirie. Ne-am îndrăgostit foarte tare de locul ăsta. Inițial am venit aici pentru că școală și Achim. Ne plac comunitățile mici, oamenii se știu între ei, sunt mai atenți, cu un spirit civic mai dezvoltat. M-am întâlnit cu Cătălina, am decis să ne mutăm împreună și am stat în Lucianca, după Crevedia, o casă foarte frumoasă. Apoi a venit momentul Achim cu școala și am decis că cel mai bine e ca băiatul nostru să meargă pe jos la școală.

Tot ce vedeți aici este meritul Cătălinei. Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama că nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a plăcut zona asta pe negru, simplu, combinația de metal cu lemn, sârme. Mi-am dorit să am același film pe care îl am când merg în vacanță. De aia și canapeaua din living e atât de mare, vreau să te oblig să te întinzi, să te simți bine, ca la tine acasă.

În bucătărie vin și stau cu gândurile mele, iar în mansardă este locul meu. Vreau să îmi fac o colecție de viniluri pe care să o las moștenire copiilor. Dressingul este făcut de un prieten foarte bun, este din stejar. Aici am și tradus o piesă, este un spațiu de lucru extrem de bun. E foarte bine antifonat și atunci copiii nu aud, aici chiar e liniște”, a dezvăluit Paul Ipate.

Cum arată camerele copiilor

Când și-au amenajat locuința, Jojo și Paul Ipate au ținut cont de toate dorințele celor doi copii. Le-au făcut camere separate, iar în baie fiecare are oglinda și chiuveta personală, tocmai pentru că părinții lor și-au dorit să le ofere spațiul personal amândurora.

„Zora și-a dorit un tapet cu lună, i l-am pus pe Micul Prinț. Am făcut camere separate pentru că eu cred în intimitatea fiecărui om, indiferent cât de mic este. Și la baie le-am pus două chiuvete, să aibă fiecare chiuveta și oglinda lui, să nu se mai certe. În camera lui Achim, puștiul și-a dorit tot un tapet cu lună, are această tablă pe care se joacă sau își face temele”, a mai completat Paul Ipate.

Jojo și Paul Ipate, despre cum îmbină viața profesională cu cea de familie

Cei doi au cariere de succes, proiecte numeroase, dar petrec cât de mult timp pot și cu cei doi copii. Din fericire, se pare că beneficiază de un ajutor important din partea familiei.

„Cred că nu facem nimic special față de alte familii. E destul de dificil uneori cu copiii, pentru că au vârste diferite… Adică sunt șase ani totuși diferență între ei. Programele lor diferă destul de mult și atunci ne împărțim destul de greu. Dar avem sprijinul mamelor. Ne ajută foarte mult când sunt și ele. Și ne împărțim fix cum putem, cum reușim. Uneori poate fi extrem de dificil, dar alteori lucrurile se leagă”, a concluzionat Paul Ipate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *