Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jojo și iubitul ei, Paul Ipate, s-au căsătorit civil! Imagini de la fericitul eveniment

Jojo și iubitul ei, Paul Ipate, s-au căsătorit civil! Imagini de la fericitul eveniment

06 aug. 2023, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Zi specială pentru Jojo și iubitul ei! Cei doi au decis să facă pasul cel mare la altar după mulți ani și să spună marele „DA!” în fața ofițerului de Stare Civilă. Jojo și Paul Ipate au împreună doi copii minunați și talentați, pe Achim și Zora. Iată primele imagini de la deficitul eveniment!

Jojo și iubitul ei, Paul Ipate, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani, iar împreună au un băiețel și o fetiță. Astăzi, 6 august, cei doi au făcut un pas important în viața lor și s-au căsătorit civil.

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit civil!

Jojo și iubitul ei, Paul Ipate, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna. Jojo a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la fericitul eveniment și a transmis un mesaj emoționant. Îndrăgita actriță a purtat două ținute superbe și s-a asortat de minune cu soțul ei care a optat pentru un costum alb.

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate

Jojo și Paul Ipate s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare, iar cei doi și-au oficializat relația în anul 2014. La finalul anului 2012, îndrăgită actriță divorțase de primul ei soț, Ionuț Grama.

„Am jucat împreună și prima noastră scenă a fost chiar o scenă de pat. A fost foarte funny și foarte ciudat, îți dai seama că sunt cele mai sensibile scene, dar ne-a ieșit foarte bine filmul, chiar vi-l recomand să-l vedeți. O să apară în toamnă cred.

Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere. Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund. Ne-am plăcut foarte mult la prima vedere și la a doua vedere și la a treia vedere și am ajuns până aici”, a povestit Jojo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *