Prima pagină » Radio » Actualitate » Jojo se confruntă cu mari probleme de sănătate. Actrița Cătălina Grama este mereu sub supraveghere medicală

Jojo se confruntă cu mari probleme de sănătate. Actrița Cătălina Grama este mereu sub supraveghere medicală

26 iul. 2022, 09:56,
BZI.ro, în Radio

Cunoscuta actriță Jojo, al cărei nume real este Cătălina Grama, are mari probleme de sănătate, care de ceva timp nu-i dau pace. Din câte se pare, afecțiunea acesteia este mai veche și nu-i permite deloc să ducă un stil de viață normal. Dincolo de acestea, Cătălina Grama formează de 8 ani un cuplu frumos cu Paul Ipate, cu care are o fetiță, Jojo având și un băiat din primul mariaj.

Cătălina Alexandra Grama, mai bine cunoscută publicului sub numele de scenă Jojo, este cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță de la noi, care s-a remarcat în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment. Ea a fost căsătorită cu Ionuț Grama, între 2009-2012, iar din 2014 formează un cuplu superb cu actorul Paul Ipate. Din prima căsătorie, ea are un băiat, Achim, în vârstă de 11 ani, iar din relația actuală a rezultat o fetiță, Zora Maria, care are 5 ani. Și totuși, tânăra mămică trece prin clipe mai puțin bune de ceva vreme, de când a aflat că are probleme de sănătate. În prezent, vedeta este foarte atentă la tot ce face și este mereu supravegheată.

Jojo se confruntă cu mari probleme de sănătate

Jojo este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Frumoasa mămică este într-o formă maximă, arată într-un mare fel, dar probleme cu care se confruntă sunt vechi și nu îi dau deloc pace. De ani buni se luptă cu o boală gravă, care nu-i permite să ducă un stil de viață normal și liniștit. Mai exact, actrița are mari probleme cu spatele. De ani buni, aceasta nu a mai putut merge la sală, așa cum obișnuia, și a făcut exerciții doar sub stricta supraveghere a medicilor. Din cauza durerilor lombare și cervicale, aceasta face mișcare fizică doar sub supravegherea unui terapeut.

Ajunsă la frumoasa vârstă de 41 de ani, Jojo se menține într-o mare formă, însă cu mari sacrificii. Și aceasta deoarece îndrăgita actriță nu se simte deloc bine, iar medicii au avertizat-o că este foarte aproape de hernie. Cătălina Grama face exerciții speciale mai mereu, dar uneori are crize mari și doar cu ajutorul medicilor își revine.

Jojo a declarat că se simte bine în corpul său și își dorește să fie cea mai bună și mai sănătoasă variantă a sa. Este foarte atentă la tot ce face, la tot ce mănâncă și încearcă să își mențină silueta. Fanii o apreciază pentru felul în care arată, iar ea a fost mereu sinceră cu ei si le-a recunoscut că a apelat si la ajutorul esteticianului pentru a schimba câte ceva la ea. Mai exact, și-a operat sânii încă de când avea 19 ani și de curând le-a îmbunătățit aspectul.

Paul Ipate și Jojo sunt împreună de 8 ani

Alături de actorul Paul Ipate, Jojo trăiește de peste 8 ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se înțeleg de minune și formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Din ianuarie 2017, cei doi au devenit părinții unei superbe fetițe, care are și un frate mai mare, din mariajul actriței cu Ionuț Grama.

Formând un cuplu de atâția ani, Paul Ipate și Jojo se bucură din plin de viața de familie chiar dacă nu sunt căsătoriți și nici nu au de gând să facă marele pas. Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că le-a explicat copiilor motivul pentru care nu au dorit să facă nuntă.

„Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor”, a precizat Jojo în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *