Prima pagină » Radio » Actualitate » Jojo arată fenomenal în costum de baie, la vârsta ei. Cum se menține în formă Cătălina Grama

Jojo arată fenomenal în costum de baie, la vârsta ei. Cum se menține în formă Cătălina Grama

02 aug. 2022, 10:39,
în Radio

Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, nu se ferește să se pozeze în costum de baie în pofida faptului că are vârsta de 41 de ani. În plus, vedeta are și două nașteri la activ, care nu par să fi lăsat urme pe corpul ei. Adevărul este că Jojo are un trup bine tonifiat și o siluetă la care visează până și unele tinere de 20 de ani.

Cătălina Grama sau mai bine zis Jojo, cum este cunoscută artista, este împlinită atât profesional. cât și în plan personal. Vedeta a fost căsătorită în trecut cu Ionuț Grama, timp de 3 ani, din acest mariaj rezultând primul ei copil, Achim, care are acun 11 ani. La doi ani de la divorț, Jojo a început o relație cu actorul Paul Ipate, iar în 2017 s-a născut fetița cuplului, Zora Maria. Dincolo de toate acestea, reamintim că în urmă cu peste 20 de ani, vedeta a pozat și în revista Playboy. Și dacă la acea vreme, Jojo a încins imaginația bărbaților, același lucru se poate spune despre ea și la peste 40 de ani.

Jojo arată fenomenal în costum de baie, la vârsta ei

Jojo a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani pe 22 aprilie 2022, are două nașteri la activ dar și un trup care le-ar face invidioase până și pe puștoaicele de 20 de ani. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să își etaleze formele fără cusur. Actrița continuă să își încânte admiratorii din mediul online cu diverse fotografii, între care și multele în care apare în diferite costume de baie, cum era de așteptat.

Tot ce se poate spune este că vedeta arată absolut senzațional și are un trup bine tonifiat, pe care știe foarte bine să și-l pună în valoare. Și nici nu contează că e costum din 2 piese sau întreg, silueta ei perfectă este mai mult decât evidentă. Jojo arată extraordinar de bine, fapt remarcat și de internauți, care au înroșit butonul de like și au complimentat-o îndelung pentru modul în care arată.

„Wow! Arăți ca o păpușă! / Superbă ca întotdeauna / Mirobolantă! / Arăți superb! Fericitări!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Jojo.

Cum se menține Jojo în formă

Cătălina Grama este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy mămici din showbiz. Actrița și Paul Ipate au împreună o fetiță, pe nume Zora Maria, în vârstă de cinci ani. În plus, Jojo mai are un băiețel, pe Achim, de 11 ani, din primul mariaj. Ținând cont de toate acestea, vedeta se menține în formă datorită unui stil de viață sănătos pe care îl promovează de ani de zile în mediul online. Mai mult, atunci când își dorește să slăbească rapid câteva kilograme, ea apelează cu încredere la dieta Monicăi Anghel, buna ei prietenă.

„Am ținut dieta Monicăi Anghel și încerc să o păstrez. Dar vă dați seama că atunci când în casă se servesc cele mai bune lucruri mi se face și mie poftă de o înghețată sau o felie de pizza, încerc să păstrez un echilibru”, a precizat Jojo.

Nu în ultimul rând, vedeta pune mare accent pe sport și nu lasă să treacă nicio zi fără să facă o formă de mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *