Prima pagină » Local » Joia neagra pentru idolul asistentelor! Din mare smecher poate ajunge boschetar!
Joia neagra pentru idolul asistentelor! Din mare smecher poate ajunge boschetar!

Joia neagra pentru idolul asistentelor! Din mare smecher poate ajunge boschetar!

15 oct. 2014, 21:02,
Vlad Ropotica în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:461674;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ De-a lungul anilor acest personaj a fost in centrul vietii mondene, aruncand cu banii in toate directiile @ Colegele din sistemul sanitar il considerau drept unul dintre cei mai atragatori medici @ Dupa ce a uitat sa isi plateasca datoriile, individul va ramane fara vila imensa pe care si-a construit-o

Problemele lui Bogdan Mihai Vascu, medic stomatolog si ginerele mai cunoscutului doctor Fatu, s-au adunat in ultima perioada si acum se pare ca norocul proverbial al barbatului a ajuns la final. Dupa ce a adunat datorii de peste 100.000 de euro la o banca comerciala, datorii pe care a uitat sau a omis sa le mai achite, stomatologul se trezeste ca vila de dimensiuni faraonice pe care si-o construise nu ii va mai apartine. Biroul executorului judecatoresc Chiriac Catalin Razvan anunta ca joi, 16 octombrie 2014, va avea loc licitatia pentru vanzarea imobilului aflat in proprietatea Cabinetului Medical Stomatologic Vascu V. Mihai-Bogdan, din stradela Alexandru Ipsilanti Voda.

Imobilul apartinand lui Vascu are o suprafata utila de aproximativ 350 de metri patrati, cuprinzand un demisol, parter si doua etaje plus o curte in suprafata de 150 de metri patrati. Pretul de pornire al licitatiei este de 539.822,25 de lei, reprezentand 75 la suta din valoarea pe care evaluatorul a dat-o proprietatii. Pretul este unul extrem de atractiv, pe piata libera o asemenea constructie valorand mult mai mult. Licitatia publica va incepe la ora 14.00 si va avea loc la sediul biroului executorului judecatoresc. Bogdan Vascu a fost ani buni considerat mai mult un personaj monden decat un medic. Asa cum relata acum cativa ani cotidianul BUNA ZIUA IASI, Vascu era considerat de doamnele si domnisoarele din sistemul sanitar cel mai atragator barbat, apreciind, in primul rand, aspectul fizic, carisma si stilul vestimentar. Acesta este casatorit cu Ana Maria, fiica cunoscutului doctor Fatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`