Prima pagină » Cancan » Johnny Solinger a murit la 55 de ani. Este doliu în lumea muzicii

Johnny Solinger a murit la 55 de ani. Este doliu în lumea muzicii

29 iun. 2021, 13:12,
BZI.ro, în Cancan

Este doliu în lumea muzicii rock după ce Johnny Solinger, fostul solist al trupei Skid Row, a murit la vârsta de 55 de ani. Artistul a încetat din viață la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică.

Tragicul anunț a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a formaţiei Skid Row: „Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui”. Soţia muzicianului, Paula Solinger, a scris pe Facebook: „Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor”.

Johnny Solinger a murit

După ce a primit diagnosticul, Johnny a creat o pagină, pe platforma de colectare de fonduri GoFundMe, pentru acoperirea costului tratamentului.

„Cu durere în suflet trebuie să înştiinţez pe toată lumea ce se întâmplă cu mine şi cu sănătatea mea. În ultima lună am fost internat. Am fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Iar prognosticul nu este prea bun. Ca majoritatea muzicienilor, nu am asigurare de sănătate şi este foarte dificil să primesc îngrijiri adecvate fără aceasta”, a scris Johnny Solinger.

Trupa Skid Row, din care acesta făcea parte, l-a înlocuit în anul 2015 cu Tony Harnell, fost membru al formației TNT.

Lumea muzicală din România a fost și ea zguduită de decesul lui Adrian Bâc

Adrian Bâc, in vârstă de 25 de ani, a murit pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad. Artistul a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, scrie presa locală.

O altă dramă a avut loc și în lumea literară din România. Scriitorul și dramaturgul Mircea Bradu, sub direcţiunea căruia teatrul orădean a cunoscut cea mai înfloritoare perioadă a să, a încetat din viaţă  la vârsta de 84 de ani.

Născut în 14 ianuarie 1937 în comuna Lăzăreni, în familia învăţătorului Ion Bradu, reputat etnograf şi folclorist, Mircea Bradu a absolvit Liceul Emanuil Gojdu din Oradea şi apoi Facultatea de Filologie din Bucureşti, devenind apoi redactor fondator al celei de-a V-a ediţîi a revistei de cultură Familia, dramaturg, membru şi laureat al Uniunii Scriitorilor din România.

Vă reamintim că Johnny Solinger, fostul solist al trupei Skid Row, a murit la vârsta de 55 de ani.

Dumnezeu să îi ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *