Prima pagină » International » Joe Biden şi-a fracturat piciorul după o joacă cu animalul de companie

Joe Biden şi-a fracturat piciorul după o joacă cu animalul de companie

30 nov. 2020, 08:31,
George Cristian în International

Preşedintele ales Joe Biden (78 de ani) şi-a luxat glezna după ce a alunecat în timp ce se juca cu câinele său, conform unui anunţ făcut duminică de biroul său, transmite Reuters.

„Razele X inițiale nu au arătat nicio fractură evidentă, dar examenul său clinic a justificat imagini mai detaliate”, a declarat duminică doctorul Kevin O’Connor. „Scanarea CT de urmărire a confirmat fracturi ale oaselor cuneiforme laterale și intermediare ale președintelui ales Biden, care se află la mijlocul piciorului. Se anticipează că va necesita probabil o cizmă de mers pe jos timp de câteva săptămâni.”

Joe Biden şi-a fracturat piciorul după o joacă cu animalul de companie

Duminică mai devreme, biroul lui Biden a anunțat că va fi examinat de un ortoped „din abundență de precauție” după ce și-a răsucit glezna jucându-se cu câinele. Duminică seară, președintele Donald Trump a scris pe Twitter : „Fii bine în curând!”

Biden, care a sărbătorit 78 de ani pe 20 noiembrie, este cel mai vechi în vasta președinte din istoria SUA.
În timpul campaniei, campania Biden a publicat un rezumat al istoricului medical al lui Biden , care a arătat că fostul vicepreședinte era sănătos și apt pentru președinție. Comunicatul a inclus rezultatele unui examen fizic efectuat de O’Connor, medicul de îngrijire primară al lui Biden din 2009 și directorul de medicină executivă de la George Washington Medical Faculty Associates. O’Connor a scris că Biden este „un bărbat sănătos, viguros, în vârstă de 77 de ani, care este apt să îndeplinească cu succes atribuțiile Președinției”.

Familia Biden are doi câini , Major și Champ, ambii ciobănesc germani. Bidens l-a încurajat pe Major din Asociația umană din Delaware și și-a oficializat adoptarea în noiembrie 2018. Champ s-a alăturat familiei Biden în timpul tranziției prezidențiale din decembrie 2008, la câteva săptămâni după ce Biden a devenit vicepreședinte ales.

 

Joe Biden si-a exprimat intentia de a lua cainii la Casa Albă

Președintele ales unește iubitorii de câini și oamenii de pisică aducând o „primă pisică” care să se alăture celor doi ciobănești germani ai săi. Joe Biden si-a exprimat intentia de a lua la Casa Alba pe cei doi câni dar va adopta și o pisică.

Noua primă familie va include deja doi ciobănești germani, Champ și Major , care îi vor însoți pe cel de-al 46-lea președinte SUA și pe soția sa, dr. Jill Biden, la Washington DC la inaugurarea sa din 20 ianuarie. Acum, în ceea ce pare a fi un alt pas spre încercarea de a uni o națiune fracturată, Bidenii au dezvăluit că vor aduce și o pisică cu ei, ceea ce înseamnă că Casa Poporului va deveni din nou ceva din casa unui animal de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *