Prima pagină » International » Joe Biden rămâne în mod „categoric” în cursa electorală pentru un nou mandat la Casa Albă
Joe Biden rămâne în mod „categoric

Joe Biden rămâne în mod „categoric” în cursa electorală pentru un nou mandat la Casa Albă

19 iul. 2024, 21:20, 3 ,
în International

Preşedintele american Joe Biden rămâne în mod „categoric” în cursa electorală pentru un nou mandat la Casa Albă, a declarat vineri şefa de campanie a preşedintelui democrat, în ciuda îndoielilor tot mai mari cu privire la capacitatea sa fizică şi mintală de a-şi asuma încă un mandat prezidenţial.

În urma frecventelor episoade de confuzie care au culminat cu prestaţia sa dezastruoasă la dezbaterea din 27 iunie cu rivalul său republican Donald Trump, când Biden a părut incoerent şi dezorientat, mai mulţi congresmeni democraţi l-au îndemnat pe preşedintele în vârstă de 81 de ani să se retragă din cursă, temându-se că partidul lor va fi spulberat de republicani la alegerile din 5 noiembrie, dată la care odată cu scrutinul prezidenţial are loc şi cel pentru Congres, scrie Agerpres.

Preşedintele democrat se menţine ferm pe poziţii

Deşi aceste apeluri s-au înmulţit, preşedintele democrat se menţine ferm pe poziţii. Acum bolnav de COVID-19, el îşi va relua săptămâna viitoare campania electorală, a spus vineri la postul MSNBC şefa sa de campanie, Jen O’Malley Dillon.

„Joe Biden este mai hotărât ca niciodată să-l învingă pe Donald Trump”, „el este în mod categoric (…) persoana cea mai potrivită să-l înfrunte pe Donald Trump”, a asigurat ea.

„Aţi auzit-o din gura preşedintelui din nou şi din nou: el candidează pentru a câştiga, el este candidatul nostru şi va fi preşedintele nostru pentru un al doilea mandat”, a insistat şefa de campanie a lui Joe Biden.

Totuşi, ea a recunoscut că ultimele săptămâni au fost „dificile” pentru echipa de campanie. „Am constatat, nu poate fi negat, o anumită scădere a sprijinului, dar este o mişcare de mică amploare”, a estimat Jen O’Malley Dillon. Biden are sprijin la bază şi este hotărât să facă în continuare eforturi pentru a convinge votanţii, mai ales în statele cheie unde va fi o luptă strânsă, a mai argumentat şefa de campanie. „El este hotărât să arate că luptă pentru poporul american”, a concluzionat ea.

Comentarii
  • Sclavilor ! De ce ștergeți comentarii ?

  • Observ ca inca se dezbate intens ,,tentativa de asasinat’’ a clonei sioniste teroriste D.Tramp, care s-a vazut de la prima strigare ca a fost o facatura menita sa-i cresca puncatjul electoral si poate sa se dea vina pe cineva – pe iranieni – sa se inceapa razboiul clasic mult dorit de jidanii paduchiosi teroristi, ca
    sa-si vada visul implinit cu crearea Statelor Unite ale Ucrainei.

    Dar ce sa vezi, un lunetist a declarat cu nume si prenume ca a fost oprit de seful sau sa-l doboare pe ,,asasin’’, asta aratand clar ca ,,asasinul a fost din gasca clonei D.Tramp :

    ,, Numele meu este Jonathan Willis, sunt ofițerul din celebra fotografie a celor doi lunetisti de pe acoperiș la mitingul lui Trump. Am venit aici să informez publicul că l-am avut pe asasin în vizor cel puțin 3 minute, dar șeful serviciului secret a refuzat să dea ordin de scoatere a criminalului. 100% cei mai buni oameni m-au împiedicat să-l ucid pe asasin înainte ca acesta să împuște președintele Trump.’’

    Eu spun clar si argumentez, ca ,,asasinul’’ nu a tras cu glonte real : priviti aceasta imagine cand clona D.Tramp le vorbea vacarilor si astepta momentul ,,asasinarii’’ https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2023/03/26/Trump-1-1000×600.png, si veti observa clar si fara dubii ca in spatele clonei CRIMINALE sioniste teroriste D.Tramp, in diectia unde ar fi continuat sa zboare glontul daca ar fi existat, sunt trei gura-casca : o femeie cu sapca rosie, o femeie cu sapca gri si un nedevelopat cu tricou galben.
    Daca glontul ar fi fost real unul din cei trei ar fi fost ucis, dar nu s-a intamplat asa ceva. De ce ?
    Pentru ca a fost doar o scena pentru idioti cu cartus orb fara glonte.
    Ca sa nu spuna cine l-a platit sa faca acest lucru, dupa ce a tras cu acceptul sefului securitatii clonei D.Tramp, ,,ucigasul’’ a fost ucis ca sa taca pentru totdeauna.
    Cei care inca ii mai plang de mila clonei criminale D.Tramp sunt cei care sunt platiti sa-l victimizeze, adica chiar cei care pana nu demult il injurau pentru ca nu stiau ca si el este de-al lui Rockefeller ca si clona Biden.
    Nici la caminul cultural nu se pun in scena asemenea facaturi gretzoase si ridicole !
    Trebuie sa fii IDIOT irecuperabil ca sa crezi in ,,tentativa de asasinat’’ a clonei D.Tramp, asa cum inca mai sunt unii retardati care cred in Covid = 5G si in Liliacul din China.
    Pandemia de Prostie nu va putea fi eradicata niciodata !!!

  • Mihai ia tata pastilele că ai intrat în delir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024