Prima pagină » Actualitate » Joe Biden i-a adresat injurii lui Vladimir Putin: „Fiu de cățea” – VIDEO
Joe Biden i-a adresat injurii lui Vladimir Putin: „Fiu de cățea” - VIDEO

Joe Biden i-a adresat injurii lui Vladimir Putin: „Fiu de cățea” – VIDEO

22 feb. 2024, 11:40,
BZI.ro, în Actualitate

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, l-a numit pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ca fiind un ‘ticălos nebun’, în cadrul unei întâlniri cu sponsori ai Partidului Democrat la San Francisco (California).

Mai mult, președintele american l-a atacat dur pe Donald Trump, rivalul său la Casa Albă, transmite Reuters.

Joe Biden i-a adresat injurii lui Vladimir Putin

La scurt timp după ce Joe Biden i-a adresat injurii lui Vladimir Putin, Kremlinul a reacționat, joi, 22 februarie 2024, la remarca președintelui SUA.

Kremlinul a spus că aceste afirmații ale lui Biden nu fac cinste Statelor Unite şi celor care utilizează un astfel de limbaj. Mai mult, Rusia consideră că a fost o încercare nereuşită a lui Biden de a apărea ca un ‘cowboy de la Hollywood’, transmite Reuters.

‘Nu le face cinste celor care utilizează un astfel de vocabular. Remarca a fost probabil un fel de încercare de a arăta ca un cowboy de la Hollywood, dar, sincer, nu cred că este posibil’, a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Putin, Dmitri Peskov.

‘A folosit oare vreodată domnul Putin un cuvânt grosolan la adresa dumneavoastră? Asta nu s-a întâmplat niciodată. Prin urmare, cred că un astfel de vocabular este degradant pentru America însăşi’, a mai zis Peskov.

‘Ameninţarea existenţială este reprezentată de schimbările climatice. Mai este şi ticălosul acela nebun de Putin, mai sunt şi alţii, şi trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear, dar ameninţarea existenţială pentru omenire sunt schimbările climatice’, a zis Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, care candidează pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii.

În limba engleză, Joe Biden a folosit apelativul ‘SOB’, această prescurtare însemnând ‘son of a bitch’, o jignire care poate fi tradusă prin ‘ticălos’, ‘nenorocit’ sau ‘fiu de căţea’.

Mai mult, Biden l-a atacat și pe Donald Trump, republicanul care va fi, cel mai posibil, adversarul său în luna noiembrie, în cadrul alegerilor prezidențiale, dar şi reacţia republicanului la moartea în penitenciar a lui Alexei Navalnîi.

‘Dacă aş fi spus aşa ceva în faţa voastră acum 10 sau 15 ani, aţi fi crezut cu toţii că ar trebui să fiu internat cu forţa’, a zis Joe Biden.

Joe Biden l-a mai calificat în trecut pe Putin ca fiind ‘măcelar’ şi ‘criminal de război’. Președintele Joe Biden a spus că va anunţa vineri sancţiuni ‘majore’ contra Rusiei ca răspuns la decesul lui Alexei Navalnîi.

Joe Biden are nevoie de un examen cognitiv după ce a făcut numeroase gafe

Mai multe persoane importante din SUA i-au cerut lui Joe Biden să susțină un examen cognitiv după ce a făcut mai multe gafe. Președintele american a numit-o pe Kamala Harris ca fiind ”prima doamnă a SUA” și a uitat numele ambasadorului american la ONU.

O alta gafa de proporţii a fost atunci când Biden a vorbit despre o întâlnire cu liderii europeni morți. El s-a referit la François Mitterrand, care a murit în 1996, în loc de președintele francez Emmanuel Macron, și la regretatul Helmut Kohl în loc de fostul cancelar german Angela Merkel.

Liderul american a confundat Canada şi a mulțumit Chinei pentru cooperarea cu SUA în ceea ce privește nivelurile record de migrație din emisfera vestică, în fața parlamentului canadian.

„Așa că astăzi, aplaud China pentru că a făcut un pas înainte”, a spus Biden vineri, înainte de a se corecta. „Mă scuzați. Aplaud Canada. Puteți spune ce gândesc despre China. Nu voi intra în asta încă”.

Comentarii
  • Biden are Alzheimer. Il avea inca de la inceputul mandatului, fara niciun dubiu. Este clar ca acum este medicatie intensiva. I se da cea mai avansata medicatie din lume, si tot face dume catastrofale. De fapt, nu el conduce. Lui i se dau sarcini simple, pe care uneori reuseste sa le indeplineasca satisfacator. Dar de cele mai multe ori greseste din cauza bolii.

  • E jenanta…. pentru America!

  • si-a dat cu firma in cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *