Prima pagină » Actualitate » Joe Biden are nevoie de un examen cognitiv după ce a făcut numeroase gafe într-o singură zi! Iată ce declară un parlamentar din SUA
Joe Biden are nevoie de un examen cognitiv după ce a făcut numeroase gafe într-o singură zi! Iată ce declară un parlamentar din SUA

Joe Biden are nevoie de un examen cognitiv după ce a făcut numeroase gafe într-o singură zi! Iată ce declară un parlamentar din SUA

18 mart. 2022, 08:21,
în Actualitate

Congresmanul Ronny Jackson – fostul medic atât al lui Barack Obama, cât și al lui Donald Trump – a cerut din nou lui Joe Biden să susțină un examen cognitiv după ce a suferit o serie de gafe. Președintele american a numit-o pe Kamala Harris ca fiind ”prima doamnă a SUA” și a uitat numele ambasadorului american la ONU.

Nu este prima critică cu care se confruntă președintele american în contextul în care Rusia a invadat Ucraina. Un republican l-a acuzat pe președintele american că a intorst SUA la nivelul anilor 70.

Joe Biden are nevoie de examen cognitiv din cauza gafelor pe care le face

Într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare, congresmanul Ronny Jackson consideră că Joe Biden are nevoie de un examen cognitiv. Acesta a subliniat faptul că în doar o singură zi, președintele american şi-a confundat soția cu Kamala Harris, iar ulterior nu îşi mai aducea aminte numele ambasadorului american la ONU

„Biden a fost PIERDUT astăzi. A anunțat că are COVID. Și-a confundat soția cu Kamala. S-a confundat cu soțul Kamalei. Apoi bâjbâi amintindu-și numele ambasadorului său la ONU. Totul în mai puțin de 15 minute. Asta e rău! Are nevoie de un EXAMEN COGNITIV acum!!” a scris el pe Twitter.

Ronny Jackson a fost medicul președintelui în perioada 2013-2018 înainte de a candida pentru Congres în districtul 13 al Congresului din Texas. În iunie anul trecut, Jackson i-a scris o scrisoare președintelui Biden, îndemnându-l să depună un examen cognitiv pentru a „documenta și demonstră abilități mentale solide”.

„Poporul american ar trebui să aibă încredere absolută în președintele lor”, a scris el.

„Ei merită o transparență deplină cu privire la capacitățile mentale ale celui mai înalt lider ales.”

Oricum, de la preluarea mandatului de președinte al SUA, Joe Biden s-a confruntat cu mai multe acuzaţii de acest fel. Au fost multe voci, în special în zona republicană care au afirmat faptul că președintele nu are toate capacitățile mintale. De exemplu, într-o ședință extrem de importantă, președintele american a fost prins în timp ce dormea. Au fost mai multe gafe făcute de Joe Biden care a trădat anumite lipsuri.

Un republican îl critică pe Joe Biden

Pe de altă parte, în afara faptului că sunt mulţi care pun la îndoială starea de sănătate a lui Joe Biden, în SUA un republican a lansat mai multe acuzaţii. De exemplu republicana Kim Reynold care este guvernator al statului Iowa a vorbit despre faptul că Joe Biden a adus țara în anii 1980 în momentul în care inflația afecta familile iar valul de crime violente strivea orașele SUA. Un alt subiect abordat de guvernator este şi politica externă spunând că în anii 70 ”armata sovietică încerca să redeseneze harta lumii”.

Nici fostul președinte Donald Trump nu l-a ”iertat” pe contracandidatul său. În trecut, la începutul războiului din Ucraina, Trump afirma faptul că Vladimir Putin este un geniu şi că președintele Rusiei nu ar fi avut curajul de a intra în Ucraina dacă el mai era președinte.

Adepţii teoriilor conspiraționiste consideră că adevăratul conducător al SUA este vicepreședintele Kamala Harris. În altă ordine de idei, dacă Joe Biden are sau nu nevoie de un examen cognitiv rămâne de văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *