Prima pagină » National » Joe Biden a revocat un nou ordin al administrației Trump! Americanii nu vor mai avea datele protejate împotriva marilor companii de tehnologie
Joe Biden a revocat un nou ordin al administrației Trump! Americanii nu vor mai avea datele protejate împotriva marilor companii de tehnologie

Joe Biden a revocat un nou ordin al administrației Trump! Americanii nu vor mai avea datele protejate împotriva marilor companii de tehnologie

17 mai 2021, 13:24,
Alexandru Ifrim, în Actualitate

Actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, a revocat săptămâna trecută un alt ordin al administraţiei Trump care să protejeze utilizatorii de practicile noi sau înşelătoare de restricţionare a conţinutului a marilor companii tehnologice. Efectele revocării ar necesita ca oficialii Oficiului de Management și Buget și șefii departamentelor executive ar trebui să ia măsuri pentru a anula reglementările care au fost impuse de către Donald Trump.

Ordinul impus de Trump în luna mai 2020, a avut scopul de a împiedica marile comapnii de socializare precum Twitter, Facebook și YouTube, să modereze conţinutul utilizatorului. Administraţia lui Donald Trump, la acea vreme era de părere că reglementarea se face într-un mod dezechilibrat şi inconştient.

Noul ordin a lui Joe Biden, este de a anula prevederile ordinului lui Trump, în conformitate cu secţiunea 230 din Legea privind decentă în comunicare din 1996. Această lege scuteşte platformele online de răspândirea pentru conţinutul postat de către ultilizatori. În schimb aceştia pot fi răspunzători în cazul în care conţinutul încalca legile privind proprietatea intelectuală.

Legea permite companiilor să blocheze sau să verifice conținutul „cu bună-credință”

Noua lege permite să blocheze sau să verifice conţinuturile care sunt considerate „obscen, obraznic, lasciv, murdar, excesiv de violent, hărțuitor sau inacceptabil”.

În urmă cu un an ordinul lui Trump a fost contestat în instanţă cu motivul că fostul preşedinte al SUA a încercat să pedepsească companiile de social media pentru felul în care reactioanu la postările acestuuia. Cei care au contestat această decizie în instanţă au cerut ca ordinul să fie declarat „neconstituțional și invalid” pentru a se bloca punerea în aplicare a acestuia.

Joe Biden a revocat mai multe mai multe ordine date de către predecesorul său Donald Trump în anul 2020.

Capacitatea fizică şi mentală a lui Joe Biden pusă la îndoială

În urmă cu câteva zile pe 13 mai 2021, peste 100 de generali şi amirali din armata Statelor Unite ale Americii au publicat o scrioasre, în care se arata că mai mulţi superiori din armata pun la îndoială capacitatea fizică şi mentală a lui Joe Biden. Aceştia le cer americanilor să lupte împotriva democraţilor care vor să impună marxismul şi comunismul.

Scrisoarea scrisă de superioarii armatei din SUA a început cu o atenţionare, aceştia afirmând că naţiunea pe care o apăra este în pericol. Generalii şi amiralii sunt de părere că se duce o luptă între forţele marxiste care sunt conduse de către Joe Biden şi suporterii libertăţilor constituţionale:

„Națiunea nostră este în mare pericol. Suntem într-o luptă pentru supraviețuirea noastră ca o republică constituțională, așa cum nu s-a mai întâmplat de la fondarea noastră în 1776. Conflictul este între suporterii socialismului și marxismului și suporterii libertăților constituționale”

Generalii sunt de părere că cooperarea cu Partidul Comunist Chinez îi încurajează pe aceştia spre supremaţia mondială.

„China este cea mai mare amenințare externă pentru America. Stabilirea de relații de cooperare cu Partidul Comunist Chinez îi încurajează să progreseze în dominația mondială în domeniul militar, economic și tehnologic. Trebuie să impunem mai multe sancțiuni și restricții pentru a împiedica atingerea scopului lor și a proteja interesele Americii”, se mai afirmă în scrisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *