Prima pagină » Titlurile zilei » Jocurile din campania electorală! Un USR-ist, candidat la Primăria Miroslava, a declarat război sălilor de jocuri, dar a fost fotografiat în cazinou: „Poza a fost pusă să-mi facă rău” – FOTO

Jocurile din campania electorală! Un USR-ist, candidat la Primăria Miroslava, a declarat război sălilor de jocuri, dar a fost fotografiat în cazinou: „Poza a fost pusă să-mi facă rău” – FOTO

03 iun. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Titlurile zilei

Liviu Moldovan, candidat pentru Consiliul Local la Primăria Miroslava, a fost surprins într-un cazinou, deși susține că este împotriva jocurilor de noroc

Situație revoltătoare în comuna Miroslava, deși pozează într-un adevărat susținător al desființării sălilor de jocuri de noroc, Liviu Moldovan a fost fotografiat chiar în fața păcănelelor. Acesta candidează din partea organizației politice pentru funcția de consilier local al comunei Miroslava, primind susținerea viceprimarului Silviu Ghenghea.

Un candidat USR la Consiliul Local Miroslava a fost fotografiat în cazinou, deși se jură că vrea să desființeze sălile de jocuri

În imaginea în care apare Liviu Moldovan, candidatul USR pentru funcția de consilier local în comuna Miroslava, se vede cu ochiul liber cum este așezat în fața păcănelelor dintr-o sală de jocuri de noroc. În contextul în care el și organizația politică din care face parte susțin sus și tare desființarea acestor cazinouri, Liviu Moldovan a fost fotografiat chiar în fața aparatelor. Contactat de reporterii BZI, acesta se jură că nu este dependent și că persoana care i-a făcut poza vrea doar să îi facă rău.

„Eu m-am dus acolo în sala de jocuri de noroc, da. Eram cu un suc în mână, vorbeam cu un prieten, nu știu cine a făcut poza aia, a fost pusă pe internet ca să îmi facă rău. Eram în fața păcănelelor, da, dar stăteam pe scaun și vorbeam cu un prieten, cum să stau? Trebuia să stau în picioare? Toată lumea iese, toată lumea mai iese și mai stă. Dacă am jucat vreodată jocuri de noroc? Doamnă, jocuri de noroc toată lumea a încercat, dacă încerci, nu înseamnă că ești dependent sau mai știu eu. De curiozitate, toată lumea a încercat, să vadă ce e, așa cum e și cu țigara electrică, toată lumea a încercat să vadă ce e.

Asta nu înseamnă că cine a încercat se și droghează sau… Nu sunt dependent de jocuri de noroc, toată lumea a încercat, și senatori, și deputați, probabil, și președintele țării a încercat. Da, USR susține desființarea sălilor de jocuri de noroc din zona școlilor, e adevărat, e normal să nu fie normal să fie pe lângă școli. Eu sunt sătul de răutăți, nici nu ar trebui să comentez, de fapt, subiectul ăsta. Nu sunt dependent de jocuri de noroc, stați liniștită. Dacă aș merge în cluburi, ce înseamnă? Că sunt pește sau? În cluburi se droghează, beau alcool, eu nu beau cafea, nu am băut niciodată în viața mea nici cafea, nici alcool, eu sunt sportiv. Oamenii sunt răi, cine mă cunoaște mă cunoaște”, a spus Liviu Moldovan USR.

Candidatul USR la Consiliul Local Miroslava este antrenor de fotbal de o viață

Potrivit CV-ului publicat pe pagina oficială a USR, Liviu Moldovan, candidatul care își dorește funcția de consilier local al comunei Miroslava, știe doar să antreneze copiii la fotbal. Acesta a fost directorul unor cluburi sportive din Iași și din Miroslava. În prezent, Liviu Moldovan este antrenor de fotbal pentru grupele de vârstă 2014-2015 la Clubul Sportiv Știința Miroslava.

Liviu Moldovan este USR-istul candidat la Primăria Miroslava, care a declarat război sălilor de jocuri, dar a fost fotografiat în cazinou.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *