Prima pagină » Cultural » Jennifer Lopez, adevărul despre divorțul de Ben Affleck. Când toată lumea o acuza artista s-a decis să rupă tăcerea

Jennifer Lopez, adevărul despre divorțul de Ben Affleck. Când toată lumea o acuza artista s-a decis să rupă tăcerea

17 oct. 2024, 10:01,
Cezar Bulgaru în Cultural

Recent, Jenifer Lopez a spus adevărul despre divorțul de Ben Affleck. Cei doi actori sunt în plin proces de divorț, fără posibilitatea de a se reconcilia.

La vârsta de 55 de ani, Jennifer Lopez se confruntă din nou cu singurătatea, separându-se de iubirea ei de lungă durată, Ben Affleck.

Jennifer Lopez, adevărul despre divorțul de Ben Affleck

La aproape două luni după ce a solicitat divorțul, Jennifer Lopez este gata să discute despre separarea ei, extrem de mediatizată, de Ben Affleck. Într-un interviu recent cu Nikki Glaser pentru revista Interview, artista a împărtășit durerea pe care a resimțit-o și lecțiile pe care le-a învățat în urma celei de-a doua despărțiri dintre cei doi.

„Mă gândeam la această perioadă din viața mea și îmi spuneam: Nu așa credeam că va fi”, a spus Jennifer Lopez, referindu-se la faptul că va fi din nou singură la 55 de ani. „Și apoi m-am gândit: „Nu, acesta este exact locul în care trebuia să fiu pentru a mă duce acolo unde vreau să ajung” , a mărturisit artista.

Ce spune artista despre relația pe care a avut-o cu actorul

În cadrul unui interviu, când a fost întrebată dacă are regrete cu privire la relația sa cu Ben Affleck și la deciziile pe care le-a luat, actrița a oferit un răspuns sincer.„Nici măcar pentru o secundă.”

Jennifer Lopez a continuat: „ Nu înseamnă că nu m-a distrus aproape pentru totdeauna. Aproape a făcut-o. Dar acum, pe cealaltă parte, îmi spun: „F***, asta este exact ceea ce aveam nevoie. Mulțumesc, Doamne. Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult.

Îmi pare rău că a trebuit să-mi fac asta de atât de multe ori. Ar fi trebuit să învăț asta acum două sau trei ori. Am înțeles!”.

Jenifer Lopez a fost la al patrulea mariaj

Căsătoria lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck reprezintă a patra unire matrimonială a artistei și a șasea logodnă. Prima dată, Lopez s-a căsătorit în 1997 cu modelul Ojani Noa, urmată de o a doua căsnicie cu Cris Judd în 2001.

În 2004, artista a intrat în relația cu Marc Anthony, cu care are doi copii gemeni, Max și Emme, în vârstă de 16 ani. Jennifer și Marc s-au separat în 2011. După despărțirea de Affleck din anii 2000, cei doi au reluat legătura în 2021, iar în 2022 s-au căsătorit din nou.

„În sfârșit am înțeles”,  i-a spus Lopez lui reporterului, înainte de a clarifica imediat: „Și apropo, asta nu înseamnă că am totul rezolvat.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt două figuri proeminente ale industriei de divertisment, amândoi având cariere remarcabile în muzică, film și televiziune.

Cei doi au fost implicați într-un mariaj, iar recent Jennifer Lopez au spus adevărul despre divorțul de Ben Affleck.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`