Prima pagină » International » Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătoreşte. Costul evenimentului extravagant este de 2 milioane euro

Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătoreşte. Costul evenimentului extravagant este de 2 milioane euro

15 oct. 2021, 10:48,
Elena Nicoleta Bujor, în International

Mâine, 16 octombrie 2021, este zi de petrecere în familia Gates. Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates, în vârstă de 25 de ani, se căsătoreşte şi va avea nunta viselor sale deoarece nu a făcut niciun compromis. Costul evenimentului depăşeşte 2 milioane de euro, potrivit DailyMail.

Nunta va avea loc la fermă să de cai situată în Westchester, North Salem, situată la aproximativ 80 de kilometri de Manhattan.

Nunta extravagantă a lui Jennifer Gates va avea loc mâine, 16 octombrie 2021

Ferma de cai este construită pe o suprafaţă totală de 50 de hectare, proprietatea fiindu-i oferită de părinţi în anul 2018, drept cadou de absolvire a Universităţii Stanford. Preţul fermei s-a ridicat la un cost de aproximativ 21 de milioane de dolari. Tânăra are în posesie şi un apartament estimat la 5 milioane de dolari în Manhattan, unde urmează studii medicale.

Imaginile obţinute de The Post şi Daily Mail arată cum a fost amenjat locul. Au fost montate pavilioane imense, de sticlă, dar şi o uriaşă scenă circulară.

„Este total exagerat. Incredibil de extravagant. Şi produce o mulţime de neplăceri vecinilor”, povesteşte un martor pentru Daily Mail, deranjat de un du-te vino neîncetat al camioanelor şi de zgomotul macaralelor, care durează de câteva zile.

Oaspeţi de seamă la nunta lui Jennifer Gates

O rudă a fiicei lui Bill Gates a transmis faptul că viitoarea mireasă încă mai speră că nunta va putea fi organizată afară.

„Jenn speră că ceremonia în sine să poată avea loc afară, dar în cazul în care vremea nu va permite, au amenajat corturi uriaşe şi mai multe structuri din oţel şi sticlă”, a spus o rudă a lui Jennifer Gates.

Sunt aşteptaţi mai multe persoane care au un nume sonor, conform unor surse.

„Bill şi Melinda sunt prieteni cu mulţi demnitari şi celebrităţi, cum ar fi Barack Obama. S-ar putea să fie printre invitaţi. A fost depusă o cerere pentru a închide drumul care trece prin aproprierea proprietăţii, pentru a oferi oaspeţilor „intimitate în timpul ceremoniei””, potrivit unor surse.

Pasionată de călărie, Jennifer Gates şi-a anunţat logodna cu călăreţul milionar egiptean Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, în luna ianuarie a anului 2020.

În septembrie 2021, mama lui Jennifer, Melinda Gates, a găzduit o petrecere la casa familiei din Washington, pe malul lacului. Jennifer postase câteva fotografii ale evenimentului pe Instagram.

„Îţi mulţumim pentru această petrecere specială, @melindafrenchgates. Sunt recunoscătoare tuturor femeilor extraordinare din viaţa mea care mă sfătuiesc şi mă susţin către acest nou capitol!”, a scris Jennifer pe Instagram.

Fiica lui Bill Gates este absolventa Universității Stanford și este pasionată de echitație. De altfel, cu ajutorul acestei pasiuni și-a întâlnit viitorul soț, amândoi participând la diverse competiții.

Evenimentul are loc la aproape jumătate de an de când Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează.

Bill și Melinda Gates au divorțat după 27 de ani de căsnicie și au împreună trei copii. În afară de Jennifer, cei doi mai au o fiică, Phoebe Adele Gates (19 ani) și un fiu, Rory John Gates (22 de ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *