Prima pagină » Actualitate » Jennifer Aniston deține un conac de 21 de milioane de dolari. Cum arată interiorul locuinței din Los Angeles

Jennifer Aniston deține un conac de 21 de milioane de dolari. Cum arată interiorul locuinței din Los Angeles

02 oct. 2024, 16:22, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Jennifer Aniston le-a oferit marți, 1 octombrie, fanilor de pe Instagram o nouă privire în interiorul impresionantului său conac din Bel-Air, evaluat la 21 de milioane de dolari. Fosta vedetă din „Friends” a postat un videoclip în care citește cartea sa pentru copii, „Clydeo Takes a Bite Out of Life”, celor patru câini ai săi, așezați confortabil pe canapeaua albă din sufragerie.

„Se pare că am acest public la degetul mic…😋🐾”, a scris ea în descriere, adăugând: „Cartea lui @callmeclydeo este acum disponibilă 🥳❤️”

În clip, Aniston poartă o rochie neagră midi și ochelari de aviator, în timp ce se așază în fața televizorului.

Jennifer Aniston deține un conac în valoare de 21 de milioane de dolari

Pe măsură ce camera se plimbă prin încăpere, se observă un șemineu într-un colț întunecat, aproape de pivnița de vinuri situată lângă bucătărie.

Actrița a achiziționat această casă pentru 12 milioane de dolari în 2015, când era căsătorită cu Justin Theroux.

Printre facilitățile locuinței se numără o piscină, o zonă de lounge în aer liber și un coș pentru găini.

De asemenea, Aniston a oferit urmăritorilor o privire asupra garderobei sale spațioase în timpul pregătirilor pentru cea de-a 76-a ediție a premiilor Primetime Emmy, în septembrie.

„Emmy s-a încheiat, @themorningshow”, a scris ea, menționând seria „Morning Show”, care a obținut 16 nominalizări.

Garderoba ei elegantă include rafturi cu haine de designer și un coridor lung din lemn, care duce spre o comodă mare.

Cu tavane înalte și iluminat încastrat, garderoba dispune și de un loc de toaletă cu un scaun albastru confortabil, unde Aniston își face coafura și machiajul.

În acel clip, ea purta o rochie Oscar de la Renta fără bretele.

Ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum actrița adoră sportul și urmează și o dietă strictă, ce o ține pe actriță tânără. Jennifer Aniston nu începe de obicei ziua cu același mic dejun. De exemplu, consumă adesea un amestec de proteine, avocado și ouă, muesli fără gluten cu o banană sau ovăz cu proteine. Jennifer spune în revista Elle că adaugă proteine ​​în ovăz pentru a se simți mai puternică dimineața. Găteste ouă și separă albul pentru a-l pune în ovăz. Potrivit lui Jennifer, acest lucru îi oferă făinii de ovăz un aspect cremos.

Prânzul lui Jennifer este puțin mai monoton decât micul dejun. Actrița alege aproape întotdeauna o salată cu multe legume și proteine. Chiar dacă încearcă să își varieze prânzul cu diferite legume și alte surse de proteine, acest fel de mâncare va deveni cu siguranță plictisitor în timp. Cu toate acestea, Jennifer își schimbă rar masa de prânz.

Dacă vă așteptați ca cina ei să fie ceva mai interesantă, scuzele noastre… Cina este la fel ca prânzul. Jennifer se asigură că continuă să mănânce și suficiente legume și proteine ​​și seara. Mâncă multe legume crude, ou fiert, salată și piept de pui. Potrivit lui Jennifer, acest lucru o ajută, de asemenea, să-și pregătească mesele din timp.

După cum probabil te așteptai, gustările lui Jen sunt la fel de sănătoase. Sunt compuse în principal din mere și nuci sau unt de arahide. Este combinația perfectă de carbohidrați, grăsimi sănătoase și proteine ​​și este, de asemenea, ușor de luat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`