Prima pagină » Cancan » Jean Paler are parte de restricții din partea medicilor

Jean Paler are parte de restricții din partea medicilor

15 aug. 2023, 15:08,
în Cancan

Artistul a trecut prin momente dificile atunci când a primit vestea că trebuie să se retragă temporar de la interacțiunea cu publicul său, din cauza restricțiilor medicilor. Cu câteva luni în urmă, Jean Paler a ales să ignore aceste sfaturi și a continuat să se dedice activității sale, dar această abordare i-a creat din nou neplăceri. Însă de data aceasta, el a decis să acorde o mai mare atenție sănătății sale și a așteptat până când starea sa s-a îmbunătățit înainte de a reveni în lumina reflectoarelor.

Jean Paler, restricții din partea medicilor

Prin urmare, Jean Paler a dezvăluit că i s-a interzis să se expună la soare din cauza complicațiilor cardiace pe care le are. Artistul se luptă cu această afecțiune de mulți ani, ceea ce l-a făcut să se obișnuiască cu această restricție și să o accepte cu seninătate.

El a menționat că a învățat să trăiască cu acestă regulă și că nu simte niciun disconfort din acest motiv. În plus, pentru a gestiona aceste probleme de sănătate, el a depins de un regim alimentar adecvat, odihnă și tratamentul medical prescris de medici.

”Trag de vreo cinci zile de o viroză respiratorie. În clipa când ajungi pe scenă, nu există durere de măsele, durere de ochi, de cap, uiți de tot. Intri în personaj. De abia după ce ieși de acolo revii la cine erai mai devreme. Nu am voie la soare din cauza faptului că sunt cardiac, dar înseamnă prea puțin pentru mine după aproape 12 ani de când sunt bolnav.”, a declarat Jean Paler, la Antena Stars.

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți din România. Actorul are 70 de ani și a studiat și a absolvit la clasa maestrului Dem Rădulescu.

Jean Paler a rămas fără bani

Cu câteva luni în urmă, Jean Paler a fost nevoit să facă față unor dificultăți semnificative, după ce a rămas într-o situație financiară dificilă. Cunoscutul actor de comedie a devenit victima unui act de furt, când un individ a reușit să îi cloneze cardul bancar și să îi sustragă pensia. În final, Jean Paler s-a regăsit cu o sumă de doar 38 de lei în cont, în contrast cu cei 1.000 de lei pe care îi avea inițial.

”Am intrat pentru a-mi încărca telefonul. Și, implicit, am intrat pe tranzacții, pe banii pe care îi aveam. Am realizat că nu mai aveam banii. A căutat cineva din familie, pe internet, o casă de pariuri. Ieri după-amiază, dar nu mai știu exact ora. Pe site-ul băncii arată doar o tranzacție, pe care le ai și ziua, dar nu arată ora. Acolo s-a întâmplat, nu casa respectivă de pariuri, ci cine mi-a clonat cardul, nu știu, mi-a spart cardul. Am făcut trei tranzacții. Exact cu banii pe care îi aveam pe card. M-au lăsat fără niciun ban. Zece milioane. Toți, mai puțin 38 de lei”, a declarat Jean Paler.

Așadar, Jean Paler are parte de restricții din partea medicilor pentru că are probleme de sănătate. Actorul se ține departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *