Prima pagină » Cultural » Jasmina Ianțu s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum se înțelege adolescenta cu tatăl ei celebru, Virgil Ianțu

Jasmina Ianțu s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum se înțelege adolescenta cu tatăl ei celebru, Virgil Ianțu

28 mart. 2023, 10:38,
în Cultural

Jasmina Ianțu s-a transformat într-o domnișoară superbă. Aceasta a împlinit 17 ani și se bucură din plin de celebritate, dar și de susținerea părinților. Tânăra este o prezență discretă în spațiul public, dar face furori de rețelele de socializare. Jasmina Ianțu studiază în prezent pentru a avea o carieră de succes, însă puțini sunt cei care știu cum se înțelege adolescenta cu tatăl ei celebru, Virgil Ianțu.

Jasmina Ianțu s-a transformat într-o domnișoară superbă

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au o fiică, pe Jasmina. Faimosul om de televiziune nu s-a căsătorit cu mama fiicei sale, însă este un partener devotat și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Virgil Ianțu și Roxana, partenera sa, au o familie frumoasă, dar preferă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Fiica celor doi, Jasmina Ianțu, a devenit o domnișoară superbă și face furori de fiecae dată când apare în spațiul public. Adolescenta în vârstă de 17 ani este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite. Recent, Jasmina Ianțu a dezvăluit cum se înțelege cu tatăl ei celebru.

„Avem o relație foarte deschisă, putem să vorbim despre majoritatea lucrurilor, știu că are multă încredere în mine și știu și eu că nu spune lucrurile mai departe. Mă ajută să rezolv multe probleme pe care le am.”, a declarat fiica prezentatorului tv.

Viirgil Ianțu și fiica sa, Jasmina, se înțeleg de minune și nu ezită să se afișeze împreună ori de câte ori au ocazia. Faimosul prezentator are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit.

Și Ivona Mihăescu, fiica lui Mugur Mihăescu, are o relație deosebită cu tatăl ei. Tânăra studiază peste hotare și își dorește o carieră în domeniul juridic sau economic. De un real succes se bucură și Alexia Eram la vârsta sa. Fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca câștigă sume impresionante din proietele sale în mediul online.

Ce spune faimosul om de televiziune despre rolul de tată

Virgil Ianțu are o carieră de succes și o familie frumoasă cu care se mândrește. Prezentatorul tv a dezvăluit recent că poate discuta orice subiect cu fiica sa, Jasmina, și îi este înainte de toate un bun prieten. Virgil Ianțu nu ezită să declare public sentimentele pe care le are față de soția și copilul său ori de câte ori are ocazia.

„Eu știu cum eram eu, cât de frustrat că nu pot să zic unele lucruri și nemulțumit de ce-mi impuneau părinții. Ea e ceva mai norocoasă decât am fost noi, cei din generația mea, pentru că, pe vremea respectivă, nu aveai parte de argumentări sau de un parenting sănătos. Era o dictatură, și la nivel politic, dar și acasă. (…) În relația cu Jasmina m-a ajutat foarte mult mama ei, Roxana. Pentru că eu aveam tendința să împrumut acest sistem dictatorial de când era mică, pentru că eu credeam că funcționează. (…)

Ascultă multă muzică şi asta mă bucură foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent… e grav. Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu.”, a declarat prezentatorul.

Jasmina Ianțu are o relație foarte bună cu tatăl ei și se bucură din plin de celebritate. Adolescenta este de o frumusețe răvășitoare și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024