Prima pagină » Cultural » Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 18 ani. Tânăra a avut parte de o petrecere de neuitat

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 18 ani. Tânăra a avut parte de o petrecere de neuitat

28 iul. 2023, 10:31,
în Cultural

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 18 ani. Aceasta s-a transformat într-o domnișoară superbă și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cu ocazia zilei de naștere a fetei sale, Virgil Ianțu a postat un mesaj emoționant pentru Jasmina. Tânăra a avut parte de o petrecere de neuitat.

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 18 ani

Virgil Ianțu se consideră un tată norocos. Acesta se înțelege de minune cu Jasmina, care a împlinit de curând 18 ani. Tânăra își face părinții mândri și studiază pentru a avea o carieră de succes. Cu ocazia zilei de naștere a Jasminei, Virgil Ianțu a postat un mesaj emoționant.

„Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem, iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume.”, a scris faimosul prezentator tv pe rețelele de socializare.

Virgil Ianțu a postat și câteva fotografii împreună cu fiica lui, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Să vă trăiască prințesa! Ani mulți și frumoși!”, „La mulți ani, babe. Gata, ai crescut. Abia aștept să văd toate ușile frumoase pe care le vei deschide mereu zâmbind”, „La multi ani, superbitate de fatăa! Felicitări vouă – părinți minunati – pentru tot ce ați făcut pentru ea!”, au fost câteva dintre comentariile celor din mediul online.

Cum și-a serbat tânăra ziua de naștere

Jasmina a avut parte de o petrecere de neuitat într-un club din Bucurețti. Aceasta a dansat ore bune împreună cu un grup de prieteni și a fost în centrul atenției toată noaptea. Printre invitații de seamă de la petrecere s-au aflat Mario Fresh și Violeta Bănică, fiica Andreei Marin. Virgil Ianțu și soția lui au fost alături de fiica lor în cea mai frumoasă zi și au făcut furori pe ringul de dans. Celebrul prezentator tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, dar și de partenera lui de viață.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită. (…) Sunt un tată relaxat, asta pentru că și Jasmina e o fată cum nu îmi imaginam. Avem o relație excelentă și am mare încredere în ea și ea în mine că voi fi rezonabil, atunci când se va ivi ocazia.”, a mărturisit Virgil Ianțu.

Fiica lui Virgil Ianțu și-a serbat recent ziua de naștere, iar părinții săi i-au organizat o petrecere de neuitat. Jasmina s-a transformat într-o domnișoară superbă și atrage multe priviri de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Virgil Ianțu se mândrește cu familia sa și se declară un bărbat împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *