Prima pagină » Sport » Jaqueline Cristian este tenismena momentului în România: „Mi-e sete de victorii!” Cheia succesului cu Jelena Ostapenko
Jaqueline Cristian este tenismena momentului în România:

Jaqueline Cristian este tenismena momentului în România: „Mi-e sete de victorii!” Cheia succesului cu Jelena Ostapenko

19 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Jaqueline Cristian (numărul 160 mondial) a obținut o performanță remarcabilă la turneul WTA 500 de la Sankt Petersburg. Sportiva de 22 de ani a dezvăluit cheia succesului în fața Jelenei Ostapenko, a vorbit despre următorul duel, cu Svetlana Kuznetsova și a recunoscut că pandemia a „lovit-o” în cel mai bun moment al carierei. Jaqueline Cristian a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, în două seturi, cu 6-3, 7-6 (11-9), în turneul dotat cu premii totale de 565.530 dolari, și va întâlni în sferturi o altă câștigătoare de Grand Slam, rusoaica Svetlana Kuznetsova (35 ani, 39 WTA), a patra favorită a competiției.

Jaqueline Cristian: „A fost o victorie dulce în fața Jelenei Ostapenko”

Turneul WTA 500 de la Sankt Petersburg este transmis în direct la Digi Sport în perioada 15-21 martie.

„Ne știam de la junioare (n.r. – cu Jelena Ostapenko). Am fost destul de hotărâtă de când am intrat pe teren. Mă bucuram de meci, de faptul că pot să joc pe o arenă atât de frumoasă. Chiar și fără oameni în tribune, a fost o victorie foarte dulce. Știam că trebuie să fac eu punctele pentru că ea n-o să-mi dea nimic și asta m-a motivat foarte mult.

N-am nimic de pierdut, mă bucur că am posibilitatea să fiu aici și să joc. Mă aștept la un meci bun, cu o campioană. Sper să-mi ridic nivelul în așa fel încât să pot s-o bat. Sunt multe jucătoare din România foarte bune în prima sută.
Avem un model de urmat, un fost număr unu, actual număr trei (n.r.- Simona Halep). Încercăm să facem cât putem de bine și muncim în fiecare zi să ajungem cât mai sus. Dacă ești serios, rezultatele vin”, a declarat Jaqueline Cristian.

Jaqueline Cristian: „M-a lovit pandemia când eram în vârful carierei”

Jaqueline Cristian a mai povestit că pandemia a lovit-o exact în momentul maxim al carierei ei.

„M-a lovit pandemia când eram în vârful carierei și jucam meciul vieții. Nu mi-a fost ușor, a fost ciudat, condițiile sunt destul de grele. Mie-mi și place cu public, să simt energia oamenilor. åsta a fost un punct-cheie în seria bună de anul trecut. Aseară a fost o tribună goală, dar mă bucuram că sunt acolo. A fost o oră foarte atipică. S-au lungit meciurile, dar mie-mi place să joc seara, n-am nicio problemă. S-au tăiat din bani, din premiile de la turnee, nu mai sunt aceleași posibilități, te limitează în privința echipei. Eu am motivația foarte mare și mi-aș dori cum era înainte, dar chiar și așa, mi-e sete de victorii.

O iau meci cu meci, dar sper să apară și sponsori și să-mi fie viața mai ușoară. Dacă ai jocul, rezultatele vin. E vorba să nu renunți niciodată. Sunt zile bune și zile rele. Anul ăsta, la FED Cup, ne așteaptă Italia, cu multe jucătoare bune. Abia aștept să mă întorc la FED Cup, e o energie de nedescris. Avem toată țara care ne susține de la televizor, nu suntem singure chiar dacă jucăm fără spectatori în tribune”, a încheiat Jaqueline Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024