Prima pagină » Local » Jandarmii ieșeni și cei de la Garda de Mediu au descins în Zanea, Iași! Rromii au avut parte de o surpriză – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, LIVE VIDEO

Jandarmii ieșeni și cei de la Garda de Mediu au descins în Zanea, Iași! Rromii au avut parte de o surpriză – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, LIVE VIDEO

19 mai 2021, 10:29,
în Local

În aceste momente, jandarmii ieșeni alături de cei de la Gardă de Mediu Iași au descins în localitatea Zanea din Iași. Vorbim despre faptul că întreaga comunitate rromă a fost luată prin surprindere de vizita autorităţilor.

Conform datelor existente până la această oră, Garda de Mediu efectuează controale referitoare la faptul că localnicii au ars mai multe deşeuri plastice (cauciucuri, peturi etc.) iar acest lucru ar putea dăuna grav mediului înconjurător.

UPDATE: Rromii au început să facă scandal. Aceștia țipă la mascați și la autoritățile care i-au luat prin surprindere

De altfel, rromii din zonă sunt clienţi fideli când vine vorba despre controale şi descinderi. De zeci de ori au descins oamenii legii în cartier pentru a ancheta fapte penale sau diverse nereguli la branşarea cu energie electrică.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *