Prima pagină » Actualitate » Jandarmeria anunţă ce s-a întâmplat în cursul serii de luni în București, în legătură cu protestele violente
Jandarmeria anunţă ce s-a întâmplat în cursul serii de luni în București, în legătură cu protestele violente

Jandarmeria anunţă ce s-a întâmplat în cursul serii de luni în București, în legătură cu protestele violente

30 mart. 2021, 09:22,
George Cristian în Actualitate

În cursul dimineţii de marţi, 30 martie 2021, Jandarmeria București anunţa ce s-a întâmplat în cursul serii de luni în București odată cu protestele violente. Aceştia susţin că la un moment dat s-a pierdut caracterul paşnic al protestelor.

Din aceste considerente, trei persoane au schimbat direcţia de deplasare iar jandarmii au încercat, fără succes, să discute cu aceştia

12 jandarmi au fost răniţi în urma protestelor violente din București

Conducerea Jandarmeriei a date detalii despre ce s-a întâmplat în cursul serii trecute. Din aceste considerente, jandarmii au explicat că la un moment dat s-a pierdut caracterul paşnic al protestelor, iar în urma acestui lucru au fost răniţi 12 jandarmi care s-au deplasat la Floreasca.

„După cum știți, aseară am avut un protest în două locații. La un moment dat, și-a pierdut caracterul pașnic. Un grup de protestatari plecați spre Piața Unirii s-au așezat pe carosabil. La un moment dat, trei persoane din acest grup au schimbat direcția de deplasare. Colegii mei au încercat să discute cu ei pentru legitimare, aceștia au devenit violenți. La acel moment, o parte din protestatrii de pe carosabil au adresat injurii jandarmilor și au folosit pietre. La acel moment, am dispus verificare și identificarea acelor persoane. 12 dintre colegii mei au fost răniți și s-au deplasat la Floreasca. Ca un un mesaj final vrem să asigurăm cetățenii că toate acțiunile sunt făcute pentru a proteja cetățenii”, a declarat șeful Jandarmeriei.

Știre în curs de actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *