Prima pagină » International » James, fratele lui Kate Middleton, mesaj emoționant. Cum o ajută familia pe Prințesa de Wales după ce a anunțat că are cancer

James, fratele lui Kate Middleton, mesaj emoționant. Cum o ajută familia pe Prințesa de Wales după ce a anunțat că are cancer

26 mart. 2024, 10:17,
BZI.ro, în International

James, fratele mai mic al lui Kate Middleton, a transmis o imagine care are un mesaj emoționant, în contextul afecțiunii Prințesei. Soția moștenitorului tronului a dezvăluit recent că suferă de cancer și se află sub tratament. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, Casa Regală britanică fiind copleșită de avalanșa de mesaje de susținere primite.

În urmă cu doar câteva zile, Kate Middleton a anunțat că se confruntă cu o boală extrem de gravă. Vestea nefericită a venit la aproximativ 3 luni de când nimeni nu a mai știut nimic despre ea. Din această cauză au apărut și numeroase teorii și speculații cu privire la Prințesa de Wales. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Kate a precizat că în prezent face chimioterapie, asta după ce a suferit o intervenție chirurgicală la începutul anului.

James, fratele lui Kate Middleton, mesaj emoționant

James, fratele mai mic al lui Kate Middleton, a publicat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce sora sa a anunțat public că a fost diagnosticată cu cancer, în urma operației abdominale pe care a avut-o în luna ianuarie a acestui an.

James, în vârstă de 36 de ani, a distribuit în mediul online și un mesaj plin de emoție în care își exprimă susținerea pentru sora lui mai mare. În fotografia publicată pe pagina sa de Instagram, James Middleton apare împreună cu Kate, în perioada copilăriei lor, în timp ce se aflau într-o drumeție la munte.

„De-a lungul anilor am urcat mulți munți împreună. Ca familie, îl vom urca și pe acesta împreună cu tine”, a scris fratele mai mic al Prințesei de Wales.

Numeroasele mesaje de susținere

Kate Middleton și Prințul William s-au arătat copleșiți de numeroasele mesaje și gânduri bune pe care le-au primit de când Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

„Prințul și Prințesa sunt amândoi extrem de emoționați de mesajele amabile ale oamenilor de aici, din Marea Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume, ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale. Sunt extrem de emoționați de căldura și sprijinul publicului și sunt recunoscători pentru înțelegerea cererii lor de confidențialitate în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Vestea vine la două luni după ce Prințesa de Wales s-a îndepărtat de viața publică în urma a ceea ce Palatul Kensington a spus la acea vreme că a fost o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune abdominală non-canceroasă. De atunci, Catherine s-a confruntat cu numeroase speculații referitoare la sănătatea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024