Prima pagină » National » Jaf la o sală de jocuri din Constanța. Hoţul a strâns de gât o caseriță
Jaf la o sală de jocuri din Constanța. Hoţul a strâns de gât o caseriță

Jaf la o sală de jocuri din Constanța. Hoţul a strâns de gât o caseriță

22 iun. 2020, 16:05,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Jaf la o sală de jocuri din Constanta. Deschiderea sălilor de jocuri de noroc face primele victime. Un bărbat a recurs la un gest de o cruzime ieșită din comun pentru a intra în posesia unei sume de bani care nu-i aparţineau.

Jaf la o sală de jocuri din Constanța

Un jaf a avut loc, luni, 22 iunie 2020, la o sală de jocuri din centrul municipiului Constanţa. Un bărbat a strâns-o de gât pe casieriță şi a furat banii din casa de marcat. Starea de sănătate a femeii este bună, ea refuzând transportul la spital.

„Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de o femeie în vârstă de 22 de ani cu privire la faptul că, luni, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în sala de jocuri Magnum de pe bulevardul Tomis din Constanţa, unde este angajată în funcţia de casier, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că uşa de la baie este defectă.”, potrivit anchetatorilor.

Femeia a relatat anchetatorilor că a mers să verifice acest lucru, iar când a intrat în baie, bărbatul a strâns-o cu mâinile de gâtul şi a căzut. După câteva minute, ea şi-a revenit şi şi-a dat seama că îi furase cheia casei de bani. Bărbatul a deschis casa de bani, de unde a furat suma de aproximativ 4.000 de lei, după care a fugit.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea autorului faptei.

Jaf la o sală de jocuri din Timișoara

Un alt jaf s-a produs la Timişoara la începutul lunii februarie a acestui an. Angajata unei săli de jocuri de noroc din Timişoara a fost lovită de un bărbat, care a pierdut o sumă de bani după ce a jucat-o la aparate. Aceasta a fost obligată să-i dea acestuia toate încasările. Agresorul a reușit să plece cu circa 20 000 de lei, însă a fost prins de autorităţi şi este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Conform unor surse locale, bărbatul, care locuieşte în vecinătatea localului, pierduse o sumă importantă de bani la jocuri de noroc. Seara a revenit în sala de jocuri şi, sub diverse pretexte, a convins-o pe angajată să iasă din cabina securizată, apoi a luat-o la bătaie, cerându-i banii. Femeia a refuzat vehement.

Prejudiciu de 20.000 lei

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-a putut observa cum talharul o lovea pe femeie, apoi a închis-o în toaleta localului. Pentru că nu a putut să deschidă singur seiful, astfel a spart uşa toaletei şi a scos-o pe angajată care i-a dat toţi banii din casă și apoi s-a făcut nevăzut. Conform unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 20.000 de lei.

Hoţul a fost prins în scurt timp de oamenii legii.

„Ieri (sâmbătă, 9 februarie 2020-n.r.), în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe strada Dacilor, unde aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a deposedat prin violență o femeie în vârstă de 27 de ani, angajată a societății comerciale de o sumă de bani. În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp polițiștii au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`