Prima pagină » Local » Jaf în miez de noapte la Iași! Au spart o farmacie de unde au furat zeci de mii de lei! Poliţiştii sunt în alertă
Jaf în miez de noapte la Iași! Au spart o farmacie de unde au furat zeci de mii de lei! Poliţiştii sunt în alertă

Jaf în miez de noapte la Iași! Au spart o farmacie de unde au furat zeci de mii de lei! Poliţiştii sunt în alertă

05 nov. 2021, 10:36,
în Local

În cursul nopţii trecute, pe raza municipiului Iași s-a produs un jaf iar poliţiştii sunt în stare de alertă. Oamenii legii caută mai multe persoane care ar fi pătruns prin efracție într-o farmacie din zona Alexandru de unde au sustras zeci de mii de lei.

Conform surselor, farmacia face parte din lanțul Dona, iar persoanele au plecat cu un seif care cântărea aproximativ 10 kilograme și conținea suma de 18.000 de lei.

Mai multe persoane au comis un jaf în miez de noapte la Iași, la o farmacie de unde au furat zeci de mii de lei

Poliţiştii au afirmat faptul că în cursul nopţii de joi spre vineri, la ora 1.00, poliţiştii au fost sesizaţi referitor la faptul că în cartierul Alexandru s-a produs un jaf. Hoţii au intrat într-o farmacie de unde au furat un seif în greutate de 10 kilograme. În seiful cu pricina se aflau 18.000 de lei. Până la această oră nu s-a descoperit făptașul sau făptașii

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei farmacii, din mun. Iași, de unde ar fi sustras un seif cu bani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului. se precizează în comunicat.

În ultimii ani, în Iași, s-au produs mai multe jafuri în care hoții au vizat mai multe seife

În ultimii ani pe raza municipiului Iași s-au produs mai multe jafuri. Hoții au cărat mai multe seife dar în cele din urmă au fost prinși de oamenii legii. Vorbim despre o pagubă de zeci de mii de lei făcută de un tânăr în vârsta de doar 21 de ani. În schimb, la doar câteva zile după faptă, poliţiştii ieșeni l-au identificat pe un bărbat în vârstă de doar 21 de ani care este presupusul autor al jafului de la cazinou. Acesta a sustras din seiful aflat în interiorul unei săli de jocuri de noroc suma totală de 25.000 de lei. Acesta a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

La începutul anului, mai exact în luna februarie 2021, poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a intrat ilegal într-un cazinou, de unde a sustras o sumă totală de 61.000 de lei.

Hoţul a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, din zona Nicolina, pe un geam mic de la baie din spatele cazinoului.

„A fost făcută o sesizare cu privire la faptul că, într-un cazinou din zona Nicolina, ar fi fost sustrasă o sumă de bani din seif, de către un suspect. Se fac cercetări pentru identificarea autorului”, au transmis autorităţile ieşene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *