Prima pagină » Local » Jaf ca-n filme, lângă Gara Iași! Un tânăr a intrat într-un magazin de bijuterii și a vrut să plece cu banii. Până și polițiștii au încremenit! (Exclusiv)
Jaf ca-n filme, lângă Gara Iași! Un tânăr a intrat într-un magazin de bijuterii și a vrut să plece cu banii. Până și polițiștii au încremenit! (Exclusiv)

Jaf ca-n filme, lângă Gara Iași! Un tânăr a intrat într-un magazin de bijuterii și a vrut să plece cu banii. Până și polițiștii au încremenit! (Exclusiv)

05 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un tânăr acuzat de comiterea unui jaf în zona Gării Iași, într-un magazin de bijuterii, a fost pedepsit de către judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Bogdan Stoican la 2 ani, 5 luni şi 10 zile de temniță, pentru tâlhărie și tentativă de tâlhărie. Anchetatorii spun că tânărul ieșean a mai avut probleme cu legea

Jaf ca-n filme, lângă Gara Iași! Un tânăr a intrat într-un magazin de bijuterii și a vrut să plece cu banii. Până și polițiștii au încremenit când au văzut ce s-a întâmplat. Acum, însă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Bogdan Stoican la 2 ani, 5 luni şi 10 zile de temniță, pentru tâlhărie și tentativă de tâlhărie. Judecătorii au luat în calcul, la aplicarea pedepsei, și faptul că individul a mai fost condamnat în trecut. Sentința emisă ieri nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Jaf, lângă Gara Iași: un individ a intrat într-un magazin de bijuterii

Acest proces penal al lui Bogdan Stoican a început pe 4 ianuarie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis din nou în judecată, de data aceasta pentru tâlhărie și tentativă de tâlhărie. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 13 decembrie 2021.

Anchetatorii spun că, la finele anului trecut, tânărul din localitatea ieșeană Mironeasa, s-a gândit să facă bani ușor. A mers în zona Gării Iași și a intrat într-un magazin de bijuterii. Potrivit oamenilor legii, individul i-ar fi spus vânzătoarei să-i dea banii din încasări ca să o lase în pace, dar femeia nu s-a pierdut cu firea și a pus mâna pe un spray iritant. După ce i-a pulverizat substanța în față, vânzătoarea a dat alarma, însă tânărul a fugit. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au început ancheta.

În timp ce oamenii legii discutau cu vânzătoarea de la magazinul de bijuterii, Bogdan Stoican mai încerca să dea o lovitură. De data aceasta, însă, a mers pe lângă o tânără care avea un telefon în mână și i l-a smuls.

Bogdan Stoican le-a povestit polițiștilor ieșeni ce a făcut

Așadar, polițiștii ieșeni credeau că au de-a face cu o tentativă clasică de jaf și nu se așteptau să pună mâna prea repede pe autor. Nu a fost așa, însă. În timp ce făceau cercetarea la fața locului, în magazinul de bijuterii, s-au trezit chiar cu autorul la ușă. Bogdan Stoican a intrat în magazin și le-a spus polițiștilor că el a intrat să fure, dar că nu a luat nimic.

Apoi, individul le-a povestit oamenilor legii și despre telefonul luat. De altfel, tânărul nu este străin de problemele cu legea. Acesta a mai fost pedepsit de către magistrați pentru comiterea unor infracțiuni. Acum, ieșeanul a fost condamnat după comiterea unui jaf lângă Gara Iași, într-un magazin de bijuterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *