Prima pagină » Titlurile zilei » Jaf ca în filme pentru o sumă infimă de bani! Un ucrainean a dat lovitura la Iași și a pus la cale un plan diabolic – EXCLUSIV
Jaf ca în filme pentru o sumă infimă de bani! Un ucrainean a dat lovitura la Iași și a pus la cale un plan diabolic - EXCLUSIV

Jaf ca în filme pentru o sumă infimă de bani! Un ucrainean a dat lovitura la Iași și a pus la cale un plan diabolic – EXCLUSIV

15 aug. 2023, 02:00, 29 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Jaf ca în filme pentru o sumă infimă de bani. Un ucrainean a dat lovitura, întrând într-o locuință și punând la cale un plan diabolic, fără a ține cont de consecințe. Tânărul a fost arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile

Mykhailo Masliukov este ucraineanul care a dat lovitura la Iași, punând la cale un plan diabolic, însă nu i-a ieșit și s-a trezit arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile. Acesta a intrat într-o locuință cu niște chei, folosind o metodă pe care o vezi în filme, și a sustras 3.000 de lei. Apoi a vrut să se facă nevăzut.

Jaf ca în filme pentru o sumă infimă de bani! Un ucrainean a dat lovitura la Iași

În data de 28 iulie 2023, Mykhailo Masliukov a vrut să jefuiască la fel ca în filme. A intrat în locuința persoanei vătămate folosind niște chei și a găsit suma de 3.000 de lei, pe care a luat-o fără a se mai gândi. A vrut să se facă nevăzut, dar anchetatorii l-au identificat repede și au descoperit filmul „jafului” pe care a vrut să-l pună la cale.

„În seara de 28.07.2023, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Mun. Iași-Biroul de Investigații Criminale au fost sesizate de o persoană cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa din mun. Iași, de unde au sustras suma de 3000 lei. În urma activităților desfășurate de organele de cercetare penală, autorul a fost identificat în persoana unui cetățean ucrainean, iar în urma probatoriului administrat, acesta a dobândit calitatea de inculpat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin. 1 – 229 alin. 1 lit. d și alin. 2 lit. b din Cod Penal.

În ce privește circumstanțele faptice, se reține la acest moment procesual, că  în data de 28.07.2023 în intervalul orar 11.00-14.50, acesta ar fi pătruns în locuința din mun. Iași a persoanei vătămate, prin folosirea de chei sau instrumente speciale, iar din interior ar fi sustras suma de 3000 lei. În baza solicitării Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași din data de 13.08.2023, Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, sunt prevăzute de Codul de procedură penală și nu pot în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmite procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În acest moment, oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi ucraineanul care a vrut să jefuiască o casă la fel ca în filme pentru o sumă infimă de bani.

Comentarii
  • Om de afaceri, iesean

    Donez autoturism Dacia Logan 1.4 2007, stare buna de functionare cu aer conditionat functional unei familii de romani, preferabil cu copii mici, ce au nevoie de un autoturism si nu isi pot permite a cumpara unul. Doresc sa raman anonim, ma puteti contacta pentru detalii la 0745821535 Haideti sa ne ajutam intre noi ca natie pentru ca altfel vom disparea… Cu stima!

  • Jegurile criminale de ucrii incep sa isi arate adevarata fata????????

  • Gunoaie penibile care trăiesc aici pe banii românilor! Avari, nesimțiți, fără pic de bun simț. Știați că un român care are asigurare medicala dacă doamne ferește ajunge în spital, pentru întreținerea acestuia statul român decontează doar 20 de lei, dar pentru un ucrainian fără asigurare medicala, statul român decontează 70 de lei???? Știți cati bani primesc ăștia lunar aici cu titlul gratuit de la statul român?! 500 de euro pentru cazare și 4.000 de lei pentru hrană.

  • Cei care ii mai sustin pe ucraineni sa faca un drum pana la Cernauti si inapoi. Foarte rau se poarta cu romanii. Ucrainenii spun pe fata ca dupa ce termina cu rusii, o sa ia Botosanii, Suceava si Maramuresul. Cica sunt ale lor din totdeauna. Si la cat armament au primit, au sanse mari sa reuseasca.

  • @OMENIA
    august 15, 2023 la 6:09 am

    Esti la furat. Vorbesti mult aiurea, se vede ca esti taximetrist sau seminarist, sau amandouă.
    Banii primiti de ucrainieni sunt dați de UE( Uniunea Europeană). Acei oameni si-au părasit casele, amintirile din cauza razboiului, crezi ca e usor să lași totul în urma si să pleci cu mâna goală?

    Nu uitati ca ucrainenii doar se apără, nu ei au inceput acel război.

    In Italia multe femei din Iasi, etc mânânca la Caritas ( cantină socială) , ti-ar place sa vorbeasca si italienii asa urât despre ele ?!?

    Să ne rugăm la zei să fie pace in lume si nu războaie. Pace la toată lumea.

  • Vecina de la 5

    Pax în Terra!

  • UE da putini bani pentru refugiati, cheltuielile cu refugiatii sunt suportate de statul roman din banii romanilor care muncesc din greu. 20 miliarde euro gaura in bugetul statului nu e degeaba, acum guvernul incearca sa recupereze acesti bani tot de la noi contribuabilii prin legi absurde si impovaratoare de reducere a cheltuielilor bugetare.

  • ce cauta sobolanii astia printre noi? Mai sunt si guzganii din republica moldova. Stau pe resursele noastre, nu muncesc !

  • @Isal, mars la cotet, acolo intre zeii tai.
    Cyka Ucraina…..

  • Ăstia care comentează impotriva Ucrainei sunt oameni platiti cu un biscuite mucegăit de la Kremlin( urss).

    Ucraina e o victimă nu un agresor. Trolii rușii incearca sa acrediteze ideea ca noi platim mancarea lor si alte cheltuieli.
    E o MINCIUNĂ!

    Uniunea Europeană si America dau bani si ajută Ucraina. Daca nu erau ei, acum vorbeam limba rusa pana la Viena.

    Datorită Ucrainei in Romania uleiul a cazut la 4 lei /litru. Ati uitat cat costa, cu un an în urmă? 12 lei litrul. 12 lei in Romania, iar in Spania 1 euro ! Ce salarii au in Spania si ce salarii sunt la noi?
    In Germania?

    Faina din grau ucrainian a ajuns 2 lei kg, fata de 5 -7 lei…! Si alte alimente…
    Multumim Ucrainei !

  • Trebuie trimis pe front !

  • Donșoara Alina de mai sus, dacă tot îți place ciocanul Ucrainean, ia-l acasă fata mea si tine-l pe banii tai. Bani americani si europeni? Nu cotizează si Romania in mare parte? Nu suntem in Europa? Viena? Pai Austria e cea mai buna prietena cu Rusia… Deci acolo se aude oricum limba Rusă. Se vede ca esti praf si prost informată! Stai parcată cu ucracanatii tai.

  • Ba imbecililor, doar pentru ca unii nu sunt de partea Ucrainei, nu inseamna ca sunt pro Rusia. Niste minti inguste nu inteleg ca unii au propriile opinii si convingeri, isi formeaza singuri parerile si nu e nevoie sa le spuna cineva: acum te 💩 si dupa aia dormi, acum latri, acum stai in patru labe. 🥴🥴🥴

  • Hopa, s-au activat trolli moscovei. Stati linistiti, avem mancare ieftină datorita Ucrainei. Daca era dupa russia, acuma muream de foame si cantam , trei culori cunosc pe lume,,

  • Cum de nu este la război că parcă ziceau că e obligatoriu și că au nevoie de oameni care să lupte?

  • 🌈 Maria & Mirabella

    Da noi am fost pe front prin rotație cîte trei luni ! , am întărit moralul soldaților și nu numai asta !, azi e rîndul marinarilor să dea la vîsle cu noi !, deși suntem lesbi recunoaștem că ne place o pluă sculată ca lumea și mai tare decît Himars

  • Asta e doar începutul!O să mai vedem după câteva luni/câțiva ani de ce sunt capabili acești ucraineni. O să vrem să îi scoatem afară din țară si nu o să mai putem scăpa de ei. Astia au sânge de rus, la urma urmei toti sunt RUSI, ascunși sub un steag ucrainean.

  • 🛑 Ucraina trebuie ajutată să câștige acest război. Ucraina este o victimă. Repetati de 1 milion de ori: 🇺🇦 UCRAINA ESTE O VICTIMĂ

    Toti ăstia care urâti ucrainenii, de fapt urâți pacea. Urâti frumosul, ati dori ca sefii vostrii de la kremlin sa va trimita o medalie pt ca îi injurati pe cei care luptă pe front. Rusine

    Uniunea Europeana da bani României, pentru ai ajuta pe refugiatii din Ukraina.
    UE da bani Romaniei pentru a sprijini pe cei loviți atât de crunt.

    Rusine tuturor care critică Ucraina. Rușine.

    P.s: Ucraina trebuie iubită si sprijinită in aceste momente grele.

  • @Anonim, august 15, 2023 la 12:48 pm

    Fa o excursie pana la Cernauti ca sa vezi cu ochii tai si sa simti pe pielea ta cum se poarta ucrainenii cu romanii. Sa ai la tine macar 100 euro pt spaga.

  • Pentru mine, de la Prut incolo, toti sunt rusi. Sa ramana Republica Moldova si Ucraina cu mamica lor, Rusia.

  • Anonim
    august 15, 2023 la 1:25 pm
    Troll comunist din urss…păduche lat ce esti, cum bagi źâzanie intre nații.
    Exact așa facea si mumă-ta in zi de salar, statea la poarta fabricii ci cerea o noapte cu oricine dadea mai mult. Asa ai aparut tu pe lume

  • 💩Anonim
    august 15, 2023 la 1:25 pm
    💩Nu-mi pasa
    august 15, 2023 la 1:58 ….

    …..de azi inainte „răhățeii” se premiaza cu o hartie ” ijienica.”

  • 🇺🇦 Merita sa ajutam Ucraina . Ea lupta cu fortele răului.

    🥰Slavă Ucraina🇺🇦🥰

  • „🇺🇦 Merita sa ajutam Ucraina . Ea lupta cu fortele răului.”
    „🛑 Ucraina trebuie ajutată să câștige acest război. Ucraina este o victimă. Repetati de 1 milion de ori: 🇺🇦 UCRAINA ESTE O VICTIMĂ”

    Fereasca Dumnezeu! Ce cauta specimenele astea in Romania? Mars in Ucracaina voastra!

  • Eu am neamuri in Bucovina si aici si dincolo si ce spune omul acela este adevarul. Foarte rau se poarta ucranii cu noi romanii. Vad ca iaca unii il bajocoresc cu vorbe de ocara, dara de fapt ei singuri se fac de toata rusinea. Or fi ucrani care stiu scrie romaneste. Nu stiu. In tot cazu is oameni de toata nimica. Dara eu vin si spun tot asa cum spune si el, dara daca vreti cu adevarat sa aflati realitatea treceti o tara granita si o veti vedea. Daca va este mai usor a dormi in pilota si a arunca vorbe de ocara, atuncea sa va fie de rusine si voua si neamului din care va trageti.

  • Vai de steaua voastra

    Ipocrizie maxima pentru multi: “Vai, eu sunt un om bun, tin cu Ucraina, asa mi-a dictat TV-ul. Nu conteaza celelalte tari unde a fost razboi sau inca este razboi, aia nu-s invadati de Rusia, imi este mila doar de tarile invadate de rusi”. Vreti sa pareti buni dar se vede rautatea si meschinaria din limbajul pe care il afisati.

  • Tu chiar nu te sfiesti sa iti arati prostia. Ce zazanie? Adica stiu multi ( nu toti, unii sunt ignoranti, ca tine ) ca Ucraina e o tara corupta si tu spui ca nu e asa. Nu e adevarat nici ce se scrie in acest articol, tipul nu e ucrainean, nu?

    Chiar sunteti batuti in cap rau de tot. 🤢🤢🤢

  • Eu am neamuri in Italia, vai ce le fac ( „frații latini” ) italienii la romănce cand le prind pe camp la cules de roșii. Româncele dorm pe câmp in corturi, iar patronul vine in „control” …acolo, în țărnă se întâmplă grozăviile.
    Rusine mai mare nu au pătit asa ceva de când lumea. Efectiv le violeaza, ele raman gravide si sunt duse la spitalul comunal si puse sa avorteze. Multe dintre ele au copii si sunt maritate in Romania. Celelalte tac, multe au si 5-6avorturi la activ. A dat si pe pro tv…groaznic !
    Nevestele „violatorilor”/ abuzatorilor italieni stiu de asta si le învinovătesc tot pe românce( marea majoritate sunt din judetele sărace ale țarii, suceava, botosani,iasi, vaslui,etc).
    Rusine cine se face ca nu vede.

  • 🇺🇦 🥰🥰 😍 😍 🥰 Merita sa ajutam Ucraina . Ea lupta cu fortele satanei👹 Slavă Ucraina 🥰 😍 🥰 🥰 🥰 🇺🇦.

    🇺🇦 Ucraina merită toată lauda ! Se lupta cu cel mai rău dușman de pe planeta pământ. Slava Ucraina 🇺🇦

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *