Prima pagină » National » Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Tulcea. S-au tras focuri de armă
Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Tulcea. S-au tras focuri de armă

Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Tulcea. S-au tras focuri de armă

15 iul. 2020, 10:12,
George Cristian, în National

Un jaf armat s-a produs la o sală de jocuri de noroc din Tulcea. În localitatea Greci din judeţul Tulcea, un bărbat cu faţa acoperită de o cagulă a jefuit o sală de jocuri de noroc şi s-a folosit de armamentul din dotare. Conform datelor de ultima oră, bărbatul a pătruns în sala de jocuri cu o cagulă şi l-a ameninţat pe angajat cu un pistol.

Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Tulcea

Scenele incredibile s-au petrecut în localitatea Greci din Judeţul Tulcea şi conform datelor din ancheta şi a declaraţiilor victimei, bărbatul avea o cagulă şi l-a ameninţat pe angajatul firmei respective cu un pistol. Suma pe care hoţul l-a se ridica la 5000 de mei din caserie dar şi din aparatele de joc de noroc. Totuşi, angajatul sălii a apăsat pe butonul de panică, iar agentul de la firma de pază care a ajuns la locul incidentului a fost şi el ameninţat de hoţ. Agentul l-a susprins pe hoţ în timp ce acesta ieşea pe uşă.

Hoţul s-a folosit de armamentul pe care îl avea în dotare. Pentru a scăpa de urmăritori, bărbatu a tras mai multe gloanţe asupa agentului care încerca să îl oprească. Din fericire, agentul de paza a fost rănit uşor în zona capului, viaţa lui nu este pusă în pericol. În urma jafului, în judeţul Tulcea s-au instituit filtre. Anhetarorii vor să identifice hoţul şi să îl găsească.

Episod similiar la o casă de amanet din Capitală

Un episod similar a avut loc în urmă cu câteva luni în Capitală. Casiera unei case de amanet din București a fost atacată cu brutalitate de un bărbat înarmat. Victima a ajuns de urgenţă la spital, iar victima a fost luată de Poliţie şi dusă la audieri. La momentul închiderii casei de amanet, femeia a fost atacată cu o armă. Asupra bărbatului imobilizat ar fi fost găsit un pistol de tip airsoft.

Traian Băsescu, avertisment dur legat de clanurile ţigăneşti care au revenit în România

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, lansează un avertisment dur ce are legătură cu clanurile de ţigani care au revenit în România. Fostul preşedinte afirma, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că aceştia par să refuze să respecte legile ţării.

Traian Băsescu afirma faptul că dacă MAI continua să traseze impasibil problema, peste şase luni romanilor le-ar putea fi frică să mai iasă pe străzi după căderea întunericului, sau le-ar fi frică să plece într-o vacanţă de frica hoţilor care i-ar putea lăsa fără bunurile din locuinţa.

”Dacă acum nu cerem şi nu lăsăm Poliţia şi Jandarmeria să neutralizeze fără menajamente grupările de crimă organizată, folosind mijloace proporţionale cu răul făcut victimelor, pentru a instaura legea şi ordinea publică în stradă, peste şase luni va fi prea târziu”, subliniază el.

În viziunea fostului preşedinte al României, dacă MAI nu va reacţiona de curând, peste şase luni reacţia organelor legii vă fi în van. Grupările mafiote vor încerca să pună stăpânire pe teritoriile în care se afla, iar acest lucru se vede deja. Traian Băsescu a explicat că sunt grupări de spărgători de locuinţe care deja au început să facă prăpăd în anumite zone ale ţării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *