Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador și Oana Ciocan se pregătesc de nuntă. Artistul s-a scăpat și a spus că au făcut cununia civilă

Jador și Oana Ciocan se pregătesc de nuntă. Artistul s-a scăpat și a spus că au făcut cununia civilă

24 apr. 2024, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Jador și Oana Ciocan se pregătesc de nuntă! Artistul s-a scăpat și a spus că au făcut cununia civilă. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor împreună și abia așteaptă să se bucure de timpul pe care îl au unul lângă celălalt. Cântărețul de manele și iubita lui își doresc acum să devină părinți pentru prima dată.

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi parteneri de viață au planuri mari de viitor împreună. Se pare că artistul și iubita lui au făcut deja cununia civilă, iar acum se pregătesc de nuntă.

Mai mult decât atât, cântărețul de manele și partenera lui vor să devină părinți pentru prima dată. Iată ce mărturisiri importante a făcut el cu privire la acest subiect!

Jador se pregătește de nunta cu Oana Ciocan

Jador a declarat că el și iubita lui se pregătesc de nuntă. Artistul nu vrea ceva mare, însă va face evenimentul pentru Oana Ciocan, care își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă.

„Facem nuntă, da! Ea vede că eu nu am timp de nimic și știe că nu am timp de nimic. Eu i-am spun dacă își dorește să facă nuntă, paranghelie, de astea, că eu nu-mi doresc să fac paranghelii. Își doresc femeile să fie mirese, trebuie să fac asta. O fac pentru ea! O să cânte unchiul meu, că îmi place cum cântă”, a mărturisit artistul în podcast-ul „misto By Bursucu’”​.

Dar asta nu este tot! Cântărețul de manele s-a scăpat și a declarat că el și Oana Ciocan au făcut deja cununia civilă. După ce și-a dat seama că nu trebuia să spună, el nu a vrut să ofere detalii despre acest pas important din viața lui.

Cei doi îndrăgostiți își doresc să devină părinți

Jador și Oana Ciocan își doresc să devină părinți pentru prima dată. Cântărețul de manele a mărturisit că vrea să aibă o fată. Artistul așteaptă cu nerăbdare momentul în care iubita lui îi va spune că este însărcinată și că va fi tată.

„Nu e însărcinată! Eu sper să fie, că eu îmi doresc foarte mult o fată, un băiat, dar mai mult fată.”, a declarat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`