Prima pagină » Cultural » Jador și Oana Ciocan, părinți de fetiță?! Ce imagini au publicat

Jador și Oana Ciocan, părinți de fetiță?! Ce imagini au publicat

26 iun. 2024, 09:41,
BZI.ro, în Cultural

După mai multe imagini publicate în mediul online, fanii celor doi au început să se gândească că Jador și Oana Ciocan vor fi părinți de fetiță.

Situația dintre Jador și Oana Ciocan continuă să fie neclară pentru admiratorii lor, care nu știu dacă artistul și femeia pe care a cerut-o în căsătorie mai sunt împreună sau nu. Acum două săptămâni, Jador a anunțat despărțirea, dar recent a fost văzut sărutându-se cu Oana într-un club.

Jador și Oana Ciocan, părinți de fetiță?!

De când au fost văzuți împreună în club, unde el și Oana Ciocan s-au comportat afectuos, Jador a rămas discret și nu a dezvăluit dacă s-a împăcat sau nu cu logodnica sa.

Cu doar câteva ore în urmă, Oana Ciocan a repostat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant în care apăreau doi părinți fericiți alături de fetița lor. Clipul a impresionat-o pe șatenă, iar internauții au început să se întrebe dacă Oana și Jador se pregătesc să devină părinți de fetiță, mai ales că artistul declara înainte de despărțire că își dorește un copil cu partenera sa.

Oana Ciocan, primul mesaj după ce Jador a anunțat că este burlac

Jador a confirmat că el și Oana Ciocan nu mai sunt împreună. Despărțirea l-a afectat pe artist, care, pentru a depăși suferința, a început să se concentreze pe mici plăceri culinare.

”Da, m-am despărțit. M-am despărțit și pe fond nervos, mănânc mult.”, a spus artistul pe social media, acolo unde îl urmărește un număr impresionant de fani.

Așa cum era de anticipat, știrea a surprins fanii. Pentru a confirma că nu este vorba de vreo glumă, internauții au inundat-o pe Oana Ciocan cu întrebări. Confruntată cu mii de curiozități, ea a fost nevoită să le răspundă tuturor.

Oana Ciocan le-a transmis celor de pe internet că a decis să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor. Ea nu mai dorește să fie subiect de discuție, cu atât mai puțin pe rețelele sociale, unde mulți emit opinii fără temei.

”Am luat hotărârea ca, de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo.”, a fost primul mesaj transmis Oana Ciocan după ce Jador a anunțat că este burlac.

După toate aceste mesaje, imaginile apărute în mediul online i-au făcut pe fanii celor doi să se întrebe dacă Jador și Oana Ciocan vor fi părinți de fetiță. Până acum niciunul din ei nu a oferit un răspuns oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *