Prima pagină » Cancan » Jador și Oana Ciocan fac nunta în vară. Ce spune tatăl artistului despre viitoarea noră

Jador și Oana Ciocan fac nunta în vară. Ce spune tatăl artistului despre viitoarea noră

19 mart. 2024, 14:34,
în Cancan

Jador și iubita sa Oana Ciocan fac nunta în vară, potrivit spuselor tatălui manelistului, care pare încântat de viitoarea sa noră. Totodată, Romeo Dumitrache a mai precizat că fiul său a găsit, în sfârșit, femeia potrivită pentru el. În ceea ce-i privește pe Jador și Oana Ciocan, cei doi se înțeleg foarte bine, iar relația lor evoluează rapid.

Jador a lăsat în urmă perioada burlăciei de când a cunoscut-o pe Oana Ciocan. Șatena i-a cucerit rapid inima, iar în urmă cu doar câteva săptămâni s-au și logodit. Acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc pentru a spune marele „Da”, iar tatăl cântărețului de manele i-a dat de gol și a povestit când va avea loc fericitul eveniment.

Jador și Oana Ciocan fac nunta în vară

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, este foarte încântat de Oana Ciocan, tânăra care îi va fi noră în curând. Bărbatul a „dat din casă” și a povestit că Oana și Jador se înțeleg foarte bine, declarând că fiul său a găsit, în sfârșit, femeia potrivită pentru el.

În ceea ce privește nunta celor doi, Romeo Dumitrache a dezvăluit, la câteva săptămâni după ce fiul lui i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, că aceștia vor ajunge în fața altarului mai repede decât se aștepta toată lumea. Marele eveniment se preconizează a avea loc în vara aceasta, însă viitorii miri încă nu au stabilit data exactă.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des.

Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta cel mai probabil vara aceasta dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador

Ce cred părinții Oanei Ciocan despre viitorul ginere

Relația dintre Oana Ciocan și Jador a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar și pe părinții șatenei. Lucrurile au evoluat rapid între artist și partenera lui, iar mama și tatăl Oanei au rămas și ei fără cuvinte când au aflat cu cine se iubește fiica lor.

Recent, Oana Ciocan a dezvăluit ce părere au părinții ei despre Jador, mărturisind că, la început, aceștia au fost rezervați și și-au sfătuit fiica să nu se grăbească.

Ulterior, după ce au stat de vorbă cu viitorul ginere, părinții Oanei s-au liniștit, căci și-au dat seama că artistul are intenții serioase în ceea ce o privește pe fiica lor.

„Când l-au cunoscut, pentru că vorbim destul de des cu ei, și-au dat seama de comportament și de felul în care este și nu și-au făcut griji absolut deloc. Pentru că una este ceea ce vor oamenii să vadă, alta e ceea ce ești acasă. Oamenii, în mare parte, nu-l cunosc”, a povestit Oana Ciocan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *