Prima pagină » Cancan » Jador și Iancu Sterp s-au întâlnit, după ce mama Geta a avut un derapaj rasist la adresa artistului. Ce s-a întâmplat între cei doi tineri?

Jador și Iancu Sterp s-au întâlnit, după ce mama Geta a avut un derapaj rasist la adresa artistului. Ce s-a întâmplat între cei doi tineri?

30 mai 2024, 12:56, 1 ,
în Cancan

După ce mama Geta a avut un derapaj rasist la adresa manelistului, Jador și Iancu Sterp s-au întâlnit.

Tensiunile dintre mama Geta și Jador par să fi reizbucnit recent, după o serie de afirmații făcute de către aceasta din urmă. Declarațiile mamei lui Culiță Sterp nu sunt o noutate, ele fiind prezente încă de când Jador era apropiat de fiul ei. Se pare că tocmai aceste comentarii negative ar fi contribuit la distanțarea dintre cei doi tineri.

Recent, mama Geta a făcut din nou referiri la Jador, nemulțumindu-l pe artist. Reacția lui Jador nu a întârziat să apară, el criticând public atitudinea mamei lui Culiță.

Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și Iancu Sterp

După criticile adresate de mama Geta, Jador a simțit nevoia să riposteze, exprimându-și nemulțumirea public. El a explicat că a fost deranjat de afirmațiile făcute despre el de către mama lui Culiță.

Reacția lui Jador a stârnit curiozitatea publicului cu privire la revederea sa cu Iancu, fost coleg de competiție. Spre surprinderea multora, cei doi s-au reîntâlnit recent, iar Jador a dat dovadă de o atitudine conciliantă. Artistul a filmat un videoclip alături de fiul cel mic al mamei Geta, dovedind că a depășit conflictul anterior.

Acest gest pare a fi o încercare de a calma tensiunile și de a menține o relație amiabilă cu familia Sterp.

Ce răspuns i-a dat Jador mamei Geta

Confruntat cu afirmațiile rasiste ale mamei fraților Sterp, Jador a ales să nu tacă. Manelistul a reacționat public pe rețelele de socializare, adresând un mesaj direct mamei Geta.

Reacția lui Jador a stârnit numeroase discuții și a atras atenția asupra problemei rasismului, subiect sensibil și prezent din păcate în societatea românească.

„Acesta este un mesaj pentru mama Geta, cu un deosebit respect dumneaei. Sunt sigur că îl iubește pe Iancu, sunt sigur că își iubește copiii, sunt sigur că și-ar da viața pentru ei, dar asta nu-i dă niciun drept să mă facă pe mine țigan.

Eu îmi asum că sunt țigan, eu nu fug de etnia mea. Eu îmi asum ceea ce sunt. Nu poți să vorbești despre țigani ca și cum ar fi ultimele persoane din societate.

M-am lovit foarte mult de aceste prejudecăți. N-am fost lăsat să cânt în locuri, mi-au scos vocea de pe piese și nu vreau ca un om normal de la țară să aibă fix aceleași prejudecăți, că nu mi se pare o normalitate.” , este doar o parte din mesajul pe care i l-a transmis Jador mamei Geta.

După răspunsul oferit în mediul online de către artist, Jador și Iancu Sterp s-au întâlnit și pare că relația lor nu s-a stricat după toate cele spuse.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *