Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador și-ar fi văzut iubita în compania altui bărbat! Artistul a făcut declarații dureroase

Jador și-ar fi văzut iubita în compania altui bărbat! Artistul a făcut declarații dureroase

02 oct. 2024, 19:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Jador și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut confesiuni emoționante! Cântărețul a vorbit despre despărțirea de Oana Ciocan și a dezvăluit de ce s-a despărțit de ea! De asemenea, a mărturisit că fosta lui iubită are deja o altă relație și a văzut-o chiar el în compania unui alt bărbat!

Cântărețul și fosta lui iubită au pus punct relației lor în urmă cu mai mult timp. Deși timpul a trecut, sentimentele au rămas aceleași pentru Jador, care a recunoscut că încă o iubește pe Oana Ciocan. Ei bine, situația nu ar fi fost tocmai cum și-ar fi dorit.

Jador a spus ce s-a întâmplat între el și Oana Ciocan

Jador și Oana Ciocan au avut o relație frumoasă și aveau planuri mari împreună. La un moment dat, însă, au anunțat că nu mai formează un cuplu. Conform ultimelor declarații, despărțirea dintre el și fosta iubită a fost inițial o înscenare, din dorința de a se bucura doar ei de iubirea pe care o împărtășesc.

După ce și-au „secretizat” relația, Jador și Oana Ciocan au decis, într-adevăr, să ia o pauză. În timpul în care au stat separat, cântărețul a mărturisit că fosta lui iubită și-a găsit, într-adevăr, pe altcineva.

Jador și-ar fi văzut iubita în compania altui bărbat, motiv pentru care nu mai crede că se vor împăca. Chiar și așa, a recunoscut că o iubește și i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant, în care și-a exprimat sentimentele.

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar, de ceva timp, am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi că inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi că nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!”, a scris Jador, pe Instagram.

Jador suferă după despărțire

Artistul a fost vizibil afectat după depărțirea de Oana Ciocan. De la declarații de dragoste pentru ea, Jador a ajuns la mesaje triste pe rețelele de socializare. Postările sale s-au schimbat radical de când a anunțat că nu mai formează un cuplu cu fosta lui iubită.

„Dacă sufletul îți urlă de dor…privește cerul albastru ca marea, pune mâna pe inimă, închide ochii și lasă-te purtat de suflet pentru că unde îți este gândul acolo îți este și sufletul! În viață vei iubi de mai multe ori, dar o singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna..”, a scris Jador în descrierea unui clip în care apare alături de Oana Ciocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`