Prima pagină » Cancan » Jador și-a mințit părinții că are COVID. Cum a reacționat mama artistului

Jador și-a mințit părinții că are COVID. Cum a reacționat mama artistului

06 oct. 2021, 12:20,
în Cancan

Jador și-a pus părinții pe gânduri, după ce le-a spus, râzând, că are COVID! Evident, acestora nu le-a picat bine vestea! Artistul se afla în sânul familie, acasă la părinții lui, când le-a dat vestea. Din fericire, a fost doar o glumă cu care Jador a încercat să-și surprindă părinții.

Jador este unul dintre cei mai iubiți și ascultați artiști de la noi din țară! Cântărețul muncește în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru familia lui, și face tot posibilul ca acestora să nu le lipsească nimic. De când se știe, muncește. Prin muzica lui a reușit să ajungă la sufletele oamenilor, care-l ascultă și îl invită la evenimentele lor. Manelistul Jador nu duce lipsă de cântări, fie ele în țară sau în străinătate, și face tot ce-i stă în putință pentru a-și onora toate evenimentele promise.

Cum artistul cântă aproape în fiecare zi și-n fiecare noapte, acesta este predispus la răceală sau gripă, căci sezonul rece și-a făcut apariția. Fiind la el acasă, cu părinții lui, Jador le mărturisește un lucru care-i pune pe gânduri pe aceștia.

Jador și-a mințit părinții că are COVID

Celebrul cântăreț, aflat în brațele tatălui său și cu mama lui lângă ei, le spune că așa ar trebui să se trezească în fiecare dimineață. Cu părinții lângă el. Ei bine, în tot acest timp, Jador tușește, iar pus pe șotii, ca de obicei, îi spune mamei lui că are coronavirus. Femeia se uită puțin la el și începe să râdă de gluma făcută de acesta.

„Uite așa trebuie să ne trezim dimineața. Mamă, am COVID…”, a spus Jador.

Ce probleme a avut cu Ella de la Puterea Dragostei

Jador mărturisea cu ceva timp în urmă în emisiunea „În oglinda” faptul ca Ella încă mai are sentimente pentru el şi de aceea vorbeşte urât la adresa lui. Mai mult, artistul a spus că unul din motivele pentru care s-a despărţit de ea a fost faptul că bruneta ar fi făcut un comentariu deplasat la o întâlnire şi de atunci şi-ar fi dat seama că nu este o fată ieşită în lume. După ce a auzit toate acestea, Ella de la Puterea Dragostei a ţinut să îl contrazică pe artist şi să lămurească situaţia. Ea la rugat insistent să nu mai vorbească despre ea pentru că deja are o relaţie şi nu vrea să o piardă din cauza lui.

Jador, colaborare cu Lino Golden după gratii

Cei doi artiști colaborează din nou, după hit-ul de zeci de milioane de vizualizări „Dau Moda”. Aceștia urmează să lanseze o nouă piesă, cu care vor pune tot internetul pe jar. După ce s-a zvonit că piesa lor nu va mai apărea, căci ar fi fost ceva probleme, iată că Jador și Lino Golden au făcut tot posibilul ca fanii lor să se bucure de noua colaborare. Așadar, s-au apucat să filmeze imediat, având o idee genială de clip.

Jador și Lino Golden s-au pregătit intens pentru filmările noului videoclip, având parte de tot decorul potrivit. Cântărețul a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că o să filmeze într-o închisoare, construită special pentru această filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024