Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador se retrage din muzică: „Cariera mea se încheie aici”. Manelistul a făcut anunțul de pe patul de spital

Jador se retrage din muzică: „Cariera mea se încheie aici”. Manelistul a făcut anunțul de pe patul de spital

14 iun. 2023, 22:42,
în Cancan ultimă oră

Jador, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, a făcut un anunț neașteptat pe internet. Cântărețul se pare că are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a ales să renunțe la cariera ce l-a consacrat.

După ani de faimă, concerte, evenimente naționale și peste hotare, emisiuni TV și alte proiecte, manelistul, ajuns în punctul unei cariere lăudate de multă lume și apreciată de o mulțime de fani, a luat o decizie radicală.

Jador, mesaj trist de pe patul de spital

Conform anunțului său, în urmă unor probleme de sănătate, care l-au dus acum pe patul de spital, Jador a luat decizia, după ce s-a consultat cu toată echipa sa, să își pună cariera pe locul doi.

Mai mult decât atât, manelistul, deși nu a spus cu ce probleme se confruntă, a lăsat să se înțeleagă că, de fapt, este vorba de un diagnostic extrem de grav. Și asta pentru că, la finalul anunțului a ținut să precizeze că acum cea mai mare dorință a sa este aceea de a-l mai lăsa Dumnezeu în viață pentru încă câteva evenimente și pentru a-și duce proiectele de anul acesta la bun sfârșit.

Jador: „Cariera mea se încheie aici”

Dacă acest lucru nu se va întâmpla, el le-a mai transmis celor care îi ascultă piesele că le va lăsa lor toată averea sa muzicală.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚINĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj 😞 aveți grijă de sănătatea voastră!”, este mesajul publicat de Jador pe conturile sale de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`