Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador s-a despărțit de Georgiana Elisei, iar acum susține că o iubește pe Theo Rose

Jador s-a despărțit de Georgiana Elisei, iar acum susține că o iubește pe Theo Rose

16 feb. 2022, 21:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Jador a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce a spus imediat după ce a anunțat că între el și fosta lui iubită nu mai există cale de întoarcere.
Jador este cel mai apreciate artist din România și cel mai râvnit bărbat din showbiz. Totuși, ani buni acesta a format un cuplu cu o tânără pe nume Georgiana Elisei, cea care a stat lângă el încă de la începuturile sale.

Jador a făcut o serie de dezvăluiri incredibile

Totuși, relația lor nu a fost una cursivă, ci presărată cu multe despărțiri și împăcări. În cele din urmă, manelistul a decis să pună capăt definitiv și să nu se mai împace cu ea.
În cadrul podcastului „Roxana te dezbracă de secrete”, Jador a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, inclusiv una ce ține de celebra artistă Theo Rose. Iată ce a spus despre aceasta!

Jador a povestit că artista l-a criticat în urmă cu ceva timp. Ea a spus despre el că ar cânta mult prea sus cu vocea, dar el este convins că părerea asta nu este, de fapt, a ei.

Jador, declarație de dragoste pentru Theo Rose?! Ce a spus despre artistă

În trecut, cei doi au colaborat pe plan muzical, iar Jador are numai cuvinte de laudă la adresa ei, inclusiv i-a spus că o iubește!

„A zis Theo Rose că Jador cântă prea sus. Așa cânt eu, așa e gâtul meu format, așa mi-a dat Dumnezeu vocea, sus. Theo Rose, în caz că nu știai, ai oameni pe lângă tine care nu mă iubesc atât de mult și de-asta ai tu părerea asta.(…) Eu o iubesc pe Theo Rose, îmi place foarte mult de ea”, a spus Jador în podacstul „Roxana te dezbracă de secrete”, moderat de Roxana Nemeș.

Jador s-a despărțit definitiv de Georgiana Elisei

Manelistul a anunțat că este, din nou, burlac! El și Georgiana s-au despărțit și nu mai există cale de împăcare de această dată! Jador spune că a realizat că dragostea pe care i-o purta ei nu era completă, căci îi iubea caracterul și personalitatea, dar nu mai era atras și fizic. Cu toate acestea, fosta lui iubită va ocupa mereu un loc special în inima sa.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *