Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador s-a afișat pentru prima oară alături de iubita lui! Cum a filmat-o în miez de noapte pe cea care i-a furat inima

Jador s-a afișat pentru prima oară alături de iubita lui! Cum a filmat-o în miez de noapte pe cea care i-a furat inima

17 iul. 2022, 15:20,
în Cancan ultimă oră

După despărțirea de Gorgiana Elisei, prima lui dragoste, Jador a redevenit unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Tânărul de 27 de ani face furori nu doar cu piesele sale, căci doamnele și domnișoarele încearcă prin toate modurile cu putință să-i atragă atenția. Numai că Jador are ochi numai pentru noua lui iubită, o tânără din Madrid cu care cântărețul se vede deja de ceva timp și cu care pare să aibă o relație cât se poate de serioasă.

Jador și Alexandra Dobbia, prima apariție împreună pe rețelele de socializare

Nu mai încape loc de îndoială. Jador nu-și mai încape în piele de fericire de când el și Alexandra Dobbia, tânăra cunoscută pe platforma TikTok ca fiind nepoata ”Bunicii Gherghina”, au devenit un cuplu. Despre ei s-a aflat în urmă cu câteva luni, atunci când internauții au observat că tânăra a filmat mai multe videoclipuri din camera cunoscutului manelist.

Pentru că nu a putut nega ceva ce era foarte evident, Jador a fost nevoit să-și asume relația și în spațiul public, așa că a făcut primele declarații despre noua lui cucerire:

„Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea.

Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni”, a explicat în urmă cu ceva timp Jador la un post de televiziune.

Ei bine, relația celor doi nu doar că a continuat, dar pare că evoluează în ceva foarte frumos, căci tânăra a revenit în România și petrece momente extrem de frumoase și intense alături de artist. Ea și Jador au plecat în toiul nopții la o plimbare cu mașina, iar cea care se afla la volan este nimeni alta decât Alexandra Dobbia, pe care Jador a filmat-o în timp ce conducea. Nu știm exact unde au plecat cei doi proaspeți îndrăgostiți, însă cert este că relația lor avansează cu pași repezi și evoluează în ceva frumos. Cu siguranță, atunci când va fi pregătit, Jador va face toate dezvăluirile despre el și aleasa inimii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *