Prima pagină » Cancan » Jador revine la TV! La ce televiziune va putea fi urmărit artistul

Jador revine la TV! La ce televiziune va putea fi urmărit artistul

10 aug. 2021, 14:37,
în Cancan

Jador, un artist cu o ascensiune fulminantă în ultima perioadă, revine la TV. Pe lângă muzică, artistul și-a încântat fanii și cu participări la reality-show-uri, care i-au consolidat poziția în showbiz. Chiar anul acesta, artistul a făcut o figură frumoasă la Survivor România, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți.

Jador este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, care se bucură de mare succes. Mai mult, piesele lui depășesc record după record pe YouTube, dar totodată a fost și cel mai iubit concurent de la Survivor. În show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană fanii și-ar fi dorit să-l vadă tot mai mult pe micile ecrane, însă acesta a ieșit din competiție din cauza unei accidentări. Însă din toamnă, artistul revine la TV cu forțe proaspete.

Jador revine la TV

Artistul Jador și-a anunțat fanii că revine la TV, fiind implicat într-un nou proiect după cel de la Survivor. Celebrul manelist a semnat cu Antena 1 și face parte dintr-o echipă minunată. Mai exact, Jador va putea fi urmărit în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, care va debuta pe micile ecrane din weekend-ul 21-22 august și care promite o mulțime de surprize.

Recent, Jador a publicat o imagine în care se află într-o piscină, probabil chiar la antrenamentele de la Splash. Deși multe vedete și-au anunțat participarea și chiar au publicat filmulețe de la antrenamente și au vorbit despre prima lor experiență în apă, Jador pare să fie ceva mai rezervat și discret, probabil pentru a face o surpriză tuturor.

Este un luptător care acceptă orice provocare

Jador a pus la fotografie o descriere care a atras atenția, ceea ce sugerează că el chiar este un luptător. Artistul sigur se va descurca bine și la show-ul care va începe, așa cum a făcut față și tuturor provocărilor de la Survivor. Va demonstra și de această dată că poate trece de orice obstacol.

„Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă. Când nu poți depăși un obstacol, curgi pe lângă el, ocolește-l și mergi mai departe, așa cum face apa!”, a scris Jador pe Instagram.

Colaborare inedită cu Vlăduța Lupău

Totodată, la sfârșitul lunii trecute, Jador și Vlăduța Lupău și-au uimit fanii cu noua lor colaborare artistică. Interpreta ardeleancă și Jador au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că lansează piesa „Amanta”, postând o fotografie în care apar îmbrățișați. Cei doi cântăreți de muzică de petrecere au însoțit imaginea cu un mesaj care anunță apariția teaser-ului piesei la care cei doi au lucrat împreună.

Reacțiile fanilor nu au întârziat nicidecum să apară. La scurt timp după publicarea fotografiei cu cei doi artiști îmbrățișați, au început să curgă reacțiile de apreciere și părerile despre această pereche: „În sfârșit, ardeleanca mea, combinație perfectă cu Jador”, „Regele și Regina”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor celor doi. Astfel, totul îi merge din plin lui Jador, care pe lângă faptul că revine la TV, în Splash, va continua și reality show-ul de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *