Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador, prădat de hoți. O persoană apropiată i-a furat bani din casă: „Să îți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul jos”

Jador, prădat de hoți. O persoană apropiată i-a furat bani din casă: „Să îți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul jos”

01 aug. 2022, 22:21,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Jador trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce o persoană pe care obișnuia să o ajute din punct de vedere financiar a intrat în casă la el și a furat mai mulți bani, așa cum el a povestit. Acesta i-a transmis un mesaj făptașului.

Jador este un manelist foarte cunoscut în România și extrem de îndrăgit, dar deopotrivă invidiat pentru succesul său, dovadă fiind ultimele evenimente delicate prin care a trecut.

Celebrul cântăreț Jador a avut parte de un eveniment nefericit

Se pare că o persoană cunoscută de artist, pe care obișnuia să o ajute, a intrat în casă la el a furat mai mulți bani, bani care nu erau ai lui, câștigați din evenimente, ci ai surorii lui care muncește în străinătate.

„Eu mă bucur că am putut să îți fiu alături, să îți ajut familia, să nu o las să moară de foame așa cum te-ai plâns la mine. Ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai furi de la mine din casă, nu am fost supărat, dar nu i-ai luat pe ai mei, i-ai luat pe ai surorii mele, iar asta mă supără pentru că ea a muncit în străinătate. Pe ai mei puteai să îi furi”, a spus Jador.

Jador: „Să îți fie rușine când mă vezi de acum”

Celebrul manelist i-a transmis și un mesaj făptașului prin care i-a spus că de acum nu o să mai aibă parte de ajutorul lui niciodată.

„Să îți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul jos pentru că dacă o să mai am ocazia să te ajut, nu o să o mai ai ajutorul meu, nu îl mai meriți.
Mi-e milă de fetița ta. Că nu ești în stare să ai grijă de ea și stai toată ziua în casă și nu faci nimic. Să nu mă mai privești în ochi când mă vezi”, este mesajul transmis de Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *