Prima pagină » Cancan » Jador, plin de tatuaje și foarte activ pe Instagram. Câte tatuaje are manelistul și ce semnifică ele

Jador, plin de tatuaje și foarte activ pe Instagram. Câte tatuaje are manelistul și ce semnifică ele

13 dec. 2021, 14:39,
în Cancan

Jador și-a îmbogățit colecția de tatuaje și postează des pe Instagram. Acolo, ține legătura cu fanii și le transmite gândurile sale. După al treiea tatuaj, Jador a surprins în premieră reacția mamei sale. În prezent, filmarea are peste 150.000 vizionări pe YouTube. Deși părinții săi nu au fost de acord, artistul și-a dorit mereu să aibă tatuaje. Toate cele trei tatuaje au semnificație specială pentru Jador.

Manelistul are cont de instagram din 2019. Conștient că arată foarte bine, Jador a pozat de mai multe ori fără tricou. Bineînțeles, fanele sunt încântate. Pozele au fost realizate de către prietenii artistului sau la un studio profesional. Datorită trăsăturilor sale, tânărul a fost comparat în repetate rânduri cu un personaj din filmele turcești.

Jador are mai multe tatuaje

Jador și-a făcut primele tatuaje la salonul unde se tatuează Alex Velea. Deși își dorea mult un tatuaj, artistul a avut emoții pentru că știa că părinții săi nu sunt deacord. După ce și-a făcut tatuajul, vedeta le-a arătat fanilor săi tatuajul într-un video. Tatuajele de pe brațe semnifică un scut cu poza unui înger care îl protejează pe Jador de orice pericol. În versiunea originală, în locul îngerului era un dragon. Bineînțeles, la finalul video-ului manelistul a profitat de ocazie pentru a-și arăta mușchii lucrați la sală.

Pe când era la Puterea Dragostei, Jador și-a făcut un tatuaj temporar pe gât. Recent, artistul și-a făcut un al treilea tatuaj. Astfel, manelistul cu o biografie impresionantă și-a tatuat J-ul de la logo-ul brand-ului său. La finalul unui video postat pe YouTube, Jador și-a sunat mama și le-a arătat fanilor reacția acesteia.

“Aoleu, acolo ți-ai făcut, mamă ? Te-ai mâzgâlit ca Zanni…” a spus mama artistului

Este deja cunoscut faptul că Zannidache, câștigătorul Survivor 2021, are peste 100 de tatuaje. Unele dintre acestea sunt pe cap, motiv pentru care mama lui Jador l-a asemuit cu tânărul trapper.

Ce postează Jador pe Instagram

Jador este prezent pe Instagram din 2019. Primele poze postate acolo au fost din emisiunea Puterea Dragostei, care de altfel l-a făcut cunoscut. La început, pozele aveau în descrieri citate inspiraționale. Mulți fani l-au asemuit cu personajul Kemal, din serialul Iubire Infinită. Multe dintre fotografiile în care este îmbrăcat la costum au fost realizate de fotografi profesioniști.

Jador este conștient de faptul că arată foarte bine, fapt pentru care pozează adesea fără tricou, pentru ca fanele să îi poată admira pătrățelele.  În unele dintre aceste poze se află pe plajă sau într-un apartament de lux. Pe lângă poze, brunetul a postat pe Instagram și video-uri de la concerte, de la filmările videoclipurilor sau din vacanță.

În seara de Revelion chipeșul manelist va fi ocupat. Cea mai recentă postare de pe Instagram anunță un concert în Germania, chiar pe 31 Decembrie 2021. În rest, are colaborări cu diverse firme și își promovează cele mai recente melodii. La secțiunea story, Jador a postat filmări de la cântările pe care le-a avut peste hotare. Fanele sale își pot arăta iubirea pentru artist cumpărând articole vestimentare din magazinul online. Așadar, Jador are mai multe tatuaje pe care le arată pe Instagram sau alte rețele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *