Prima pagină » Cancan » Jador, întâmplarea controversată cu un om al străzii. „Ferească-mă Dumnezeu”

Jador, întâmplarea controversată cu un om al străzii. „Ferească-mă Dumnezeu”

28 mart. 2022, 10:43,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul interpret Jador a trecut printr-o experiență nu tocmai plăcută cu un om al străzii. Artistul a povestit întregul episod pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărit de un număr mare de fani. Cu toate că acum se bucură de un real succes, cântărețul a avut de parcurs un drum extrem de greu.

Copil fiind, acesta a fost nevoit să muncească de la o vârstă fragedă și să își ajute familia. Acum, când a reușit să întâlnească succesul, caută mereu să îi ajute pe cei cu o situație mai puțin bună.

Jador, întâmplarea controversată cu un om al stăzii. Motivul pentru care bărbatul a refuzat banii artistului

Alfat în Germania, Jador se plimba atunci când a văzut un om al străzii care căuta prin gunoaie. Fară să stea prea mult pe gânduri, artistul a vrut să îi ofere bărbatului 10 euro. Despre cum a reacționat omul străzii cântărețul a povestit pe TikTok.

În momentul în care a vrut să îl ajute, artistul a nu doar că a fost refuzat ci a primit și o întrebare destul de nepoliticoasă. Jador a făcut puțin haz de necaz pe acest subiect alături de comunitatea sa de pe internet.

„Sunt în Germania și am niște bănuți în buzunar și am văzut un om care nu avea nimic și căuta prin gunoaie.

Am zis să-l ajut și să-i dau și lui 10 euro și ce credeți? I-am întins banii și m-a refuzat. M-a întrebat de ce sunt așa negru. Ferească-mă Dumnezeu. Nici fața nu mă mai ajută acum”, a povestit Jador pe Tiktok.

Jador, declarație de dragoste pentru Theo Rose?! Ce a spus despre artistă

În trecut, cei doi au colaborat pe plan muzical, iar Jador are numai cuvinte de laudă la adresa ei, inclusiv i-a spus că o iubește! Toate acestea vin la scurt timp după ce cântărețul s-a despărțit de Georgiana Elisei.

„A zis Theo Rose că Jador cântă prea sus. Așa cânt eu, așa e gâtul meu format, așa mi-a dat Dumnezeu vocea, sus. Theo Rose, în caz că nu știai, ai oameni pe lângă tine care nu mă iubesc atât de mult și de-asta ai tu părerea asta.(…) Eu o iubesc pe Theo Rose, îmi place foarte mult de ea”, a spus Jador în podacstul „Roxana te dezbracă de secrete”, moderat de Roxana Nemeș.

Simina Loica, adevăratul motiv al despărțirii de Jador

În cadrul unei emisiuni online, Simina Loica a mărturisit că ea a fost cea care a decis să pună punct, asta după ce a fost jignită la telefon de către Jador.

„A început să mă jignească la telefon, mi-a zis că sunt o fată care nu stă cuminte, o fată care vrea să umble cu mai mulți băieți, au fost jigniri mai brutale și foarte deranjate și care nu-mi plac. Atunci a fost făptul care m-a făcut să renunț de tot”, a spus Simina Loica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *