Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador, în lacrimi la propriul spectacol! Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă: ,,Sunt doar un simplu om!”

Jador, în lacrimi la propriul spectacol! Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă: ,,Sunt doar un simplu om!”

24 iul. 2022, 13:20,
în Cancan ultimă oră

Jador a fost copleșit de emoții la ultimul său concert, pe care l-a susținut la Bihor. Artistul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a urcat pe scenă și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Jador a izbucnit în lacrimi în timp ce se afla pe scenă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador are o legătură strânsă cu cei care îi apreciază muzica. Fie că se află la concerte sau la evenimente private, manelistul reușește să strângă un public numeros și să facă de fiecare dată atmosferă.

Așa s-a întâmplat și la ultimul spectacol pe care acesta l-a susținut la Bihor. Artistul a urcat pe scenă și a avut parte de o surpriză de proporții, căci cei prezenți au început să-l aplaude și să-i strige numele în cor. Momentul a fost atât de emoționant, încât Jador nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. El a coborât în fața scenei și a început să-și îmbrățișeze fanii.

Jador: ,,Sunt doar un simplu om!”

Momentul emoționant l-a impresionat atât de mult pe Jador, încât artistul a vrut să le transmită ulterior și un mesaj fanilor, pe care, spune el, îi consideră a doua lui familie:

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns, atâta tot, și că oamenii se uită la el cu admirare și bucurie și asta mă face să mă simt special!

Vă iubesc jadorașii mei din toată inima și voi sunteți a doua mea familie.”, a scris Jador pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *